Rygernes dilemma – sådan skaber du et bedre miljø for ikke-rygere

0

Du har sikkert prøvet det før, hvis du er en daglig ryger. Folk bevæger sig væk fra dig, når du står og ryger udenfor arbejdspladsen eller ved busstoppestedet, og dette er med god grund. Mange rygere trodser allerede i dag både vind og vejr for at undgå at genere andre med deres røg, men det er ikke altid, at det er muligt at tage hensyn til alle. Det er almen viden, at rygning er skadeligt, og at passiv rygning er noget, som vi alle bør være opmærksomme på. Det sætter en ryger i et dilemma, da løsningen ikke nødvendigvis bare er at ’kvitte’ smøgerne. Benyt dig derfor af et batteridrevet alternativ, og anskaf dig selv en e-cigaret, som du kan oplade og genbruge efter behov. Der er nemlig mange fordele ved at udskifte den almindelige tobakspind. Læs mere her, hvis du ønsker at vide mere om dine muligheder for en batteridrevet løsning.

E-cigaretten: Rygning i en miljøvenlig atmosfære

E-cigaretten udmærker sig på mange områder, når det kommer til sundhed og velvære for både dig og dine omgivelser. Det er der ingen diskussion om, og alt forskning peger på, at det er et fordelagtigt alternativ at vælge, hvis du har et stort forbrug på cigaretter og gerne vil skære ned på andet end dine omkostninger.

Mindsk miljøkonsekvenserne ved cigaretskodder

Cigaretskodder er ikke just miljøvenlige, og selvom mange rygere også smider resterne i de respektive beholdere på gaderne, så er det ikke alle, der gør det. Derudover kan selv den mest erfarne ryger nok ikke se sig fri fra at have smidt et par skodder eller to.

Gør miljøet bedre for ikke-rygere

E-cigaretten har ikke samme fare for passiv rygning, som en almindelige cigaret har. Derfor kan du nyde frokostpausen sammen med dine venner, der ikke ryger.

Billigere og sundere alternativ

Hvis du skifter til e-cigaretter kan du spare op til 70 % af dine omkostninger ved et forbrug på 20 smøger dagligt. Derudover er det også 95 % sundere.

Share.

About Author

Leave A Reply