Boligguide: indret bæredygtigt med genbrugsguld

0

Det er meget individuelt, hvordan vi indretter vores hjem, og alle har forskellig smag i forhold til møbler, farve på væggene, nipsgenstande, tapet og meget andet. Mange af os har tendens til at købe nogle af vores møbler i eksempelvis IKEA, hvor det er billigt, og der er et stort udvalg. Der er dog mange gode grunde til at handle brugte møbler og nips til hjemmet, og én af de vigtigste er bæredygtighed – ved at genbruge hjælper vi til i kampen mod masseproduktion, og vi sparer samtidig penge. Læs med nedenfor, hvordan du nemt kan indrette med genbrugsguld i hjemmet.

 

Lav få ændringer og få smukke møbler

Ofte ender møbler i genbrugsforretninger, fordi de er gået af mode, eller ikke passer ind i det specifikke hjem mere. Ofte fejler møblerne ingenting, og hvis de gør, er det for det meste noget, der hurtigt og nemt kan fikses. Eksempelvis kan overfladen på et bord let slibes ned, sæbebehandles eller måske males, så det fremstår som nyt. Sofaer, lænestole og spisebordsstole er også ofte i pæn stand, men trænger måske til en ompolstring. Dette kan let fikses, eksempelvis af en professionel håndværker – læs mere her, og find lokal hjælp til ompolstring, hvis du bor i Skanderborg, Galten, Silkeborg eller Aarhus.

 

Få en unik indretning i dit hjem

Ved at gå på jagt efter genbrugsguld, enten i fysiske butikker eller på internettet, kan du let finde møbler og genstande, som ingen andre har, og derved indrette dit hjem helt unikt. Hvis du har lidt sans for indretning og er en smule kreativ, kan du mikse genbrugsgenstande med nye, moderne elementer, og på den måde lave din egen stil. Mangler du inspiration, er der massevis at finde hos bloggere og på sider som Pinterest. Søg blot efter Indretning med Genbrug, og du vil blive præsenteret for en masse inspiration.

Share.

About Author

Leave A Reply