Byg dit eget sommerhus

0

Sommerhuset er et fantastisk frirum og kan give liv til den danske sommer. Sommerhuset kan bruges til længere ferier, men også blot weekender og helligdage kan spenderes i et sommerhus.
Vælg et sommerhus der ikke ligger mere en 1,5 timers kørsel fra din bopæl, så du får mest mulig glæde af sommerhuset. De år hvor familien ønsker en anderledes ferieform, er der mulighed for at leje det ud. Så kan I tjene lidt håndøre, og andre kan få glæde af jeres dejlige ferieparadis.

Byg energivenligt

Når du skal i gang med et byggeprojekt helt fra bunden, kan du ligeså godt gøre det så grundigt som muligt. Med nogle lidt større investeringer i ordentlige materialer, isolering og en lavenergi varmekilde vil du kunne holde de årlige omkostninger langt nede.

Når du bygger et energivenligt sommerhus, er det vigtigste, at isoleringen er god. Med en rigtig god isolering skal man tænke grundigt over indeklimaet, som skal løses med en intelligent ventilationsløsning.

Hvis du har mulighed for fjernvarme i dit nye sommerhus, er det en af de bedste, og mest miljørigtige varmekilder der findes. Alternativt kan du investere i et jordvarmeanlæg. Det er også væsentligt billigere at gøre, når man bygger huset end et par år efter.

Sommerhus efter jeres personlige ønsker

Det fantastiske ved at få lov til at bygge eget sommerhus er, at man kan få det præcis, som man vil have det.

Skal sommerhuset være et samlingssted for familie og venner, er det vigtigt at tænke stort køkken og spiseplads i huset. Samtidig skal der være gode muligheder for overnatning. Det kan f.eks. være med innovative køjesengsløsninger og hems.

I kan også bruge sommerhuset som familiens lille fristed. Lav f.eks. plads til at I hver især kan dyrke jeres hobbyer og lav en god stue til hygge og samvær.

Tænk gerne indretningen ned til mindste detalje, inden I starter byggeriet, så I får lavet de bedste løsninger.

På Sjælland nær København og Roskilde leverer HHT Byg totalentreprise på projekter som sommerhuse og tilbygninger. Kontakt dem for et uforpligtende tilbud på din sommerhusdrøm.

Share.

About Author

Leave A Reply