Derfor er vi afhængige af internettet

0

Vi lever i en tid, hvor vi benytter internettet i en større grad en nogensinde før, hvor de helt store debatemner på sociale medier og andre steder er de unges brug af internet, iPads mfl. Men hvorfor er det helt konkret, at vi som generation er blevet af afhængige af internettet? Der findes selvfølgelig ikke et endeligt svar på dette, eftersom at det afhænger meget af hvilken type mennesker vi er, samt hvilket behov du har for at bruge internettet.

internet

Forskel på leg og seriøsitet

Der skal ikke være nogen tvivl om, at visse mennesker er afhængige af internettet for at kunne leve. Der findes mange forretninger som udelukkende agerer på internettet, disse er selvfølgelig meget afhængige af konstant at have adgang til internettet, for at deres levevej kan eksistere. Eksempler på disse type virksomheder kan være webshops, som forhandler deres produkter online, men det kan ligeledes være hjemmesider, som skaffer deres nye kunder gennem deres online platform.

Ovenstående er en meget god grund til at være afhængige af internettet, hvilket selvfølgelig næppe er diskutabelt hvorvidt man skal have adgang eller ej, hvorfor at emnet næppe debatteres meget. Der hvor der ofte opstår en stor debat er unges adgang til det fagre internet, hvor den primære brugsgrund er spas og løjer i form af gaming og underholdning. Det skader selvfølgelig ikke at have en mindre adgang til internettet, men der hvor det måske bliver et problem er, hvis man bruger mange timer hver dag foran computeren. Dette kan både skade det sociale aspekt, samt at man har stor risiko for at opleve for høj inaktivitet.

Der er mange holdninger til hvor stort et forbrug af internet der kan anbefales, når vi taler om underholdning i form af spil, men det er næppe sundt at bruge for mange timer foran en computer, hvilket selvfølgelig som tidligere benævnt er svært at undgå, hvis man bruger internettet til sin levevej.

Vi må nok erkende at vi er afhængige af internet i forskellige udstrækninger, men at vi som mennesker måske skal søge mod andre veje, hvor vi øger vores aktivitet sådan at vi ikke ender med rygproblemer i en tidlig alder, samt hvad ellers der kan komme af mén.

Share.

About Author

Leave A Reply