Derfor vælger flere og flere at investere i en ordentlig seng

0

Det er en positiv udvikling, at mange mennesker er begyndt at udskifte de gamle slidte senge, hvor man næsten kan mærke fjedrene i ryggen, når man står op om morgenen. Det er nemlig ikke kun ryggen, der tager skade af en dårlig seng. Det er hele nattesøvnen, der ødelægges, og det kan få meget alvorlige konsekvenser.

 

Den gode nattesøvn

Det er faktisk en tredjedel af vores liv, vi bruger i sengen, så det er heller ikke så underligt, at sengens kvalitet har stor betydning for vores liv og velbefindende. Efter en masse forskning i søvn, søvnforstyrrelser og søvnproblemer, har det vist sig, at en god nattesøvn netop er vejen frem til et godt helbred. Den gode nattesøvn kan mindske risikoen for blandt andet hjertesygdomme, diabetes, fedme og stress, da kroppen restituerer, når man sover, og derudover lagrer hjernen dagens nyindlærte ting i løbet af nattesøvnen. Det er derfor kun positivt, at flere og flere er begyndt at investere i en ordentlig seng, så man også kan få den nødvendige nattesøvn, og det gør det kun nemmere, at der i dag er stort udvalg af senge.

 

Hvad er en ordentlig seng?

Det store udvalg af senge i dag betyder blandt andet, at man kan vælge mellem forskellige boxmadrasser, springmadrasser og endda elevationssenge. Hvis du vælger en boxmadras, skal du være særligt opmærksom på, at madrassen skal have mere end bare ét lag fjedre, da den ellers er for hård. Derudover er det altid en god idé at huske topmadrassen, uanset hvilken seng du vælger. Topmadrassen kan både beskytte sengen mod slid, men den beskytter bestemt også dig og din ryg og er med til at sørge for, at din nattesøvn bliver så god som mulig. Man kan desuden få forskellige typer af madrasser, der er formet efter kroppen og dermed giver den bedste støtte til netop dig. Udvalget er mange, og det er derfor en god idé at undersøge udvalget af senge nærmere, før du køber din nye seng. Auping er en af de typer af senge, der kan hjælpe dig til den gode nattesøvn. Hos Time2Sleep kan du blandt andet finde et udvalg af både Auping elevationssenge, og andre Auping madrasser. Se senge og madrasser fra Auping her.

Share.

About Author

Leave A Reply