Det kan du lave udenfor med din familie til foråret

0

Her i efterårs- og vintermånederne har du og din familie måske holdt jer meget indendørs. Der er masser at lave i de kølige måneder udenfor, men vejret kan alligevel godt være lidt begrænsende. Men nu hvor foråret nærmer sig, er det tid til at være en hel masse udenfor igen. Hvis du gerne vil finde på noget at lave sammen med din familie, kan du få nogle idéer her.

Hop i haven sammen

Hvis du selv er vild med at gå i haven, så hiv din familie med, så I kan lave havearbejde sammen. Det er ikke sikkert, at det i første omgang vil vække begejstring, men de vil hurtigt opdage, at det faktisk er rigtig hyggeligt. I kan f.eks. være sammen om at lave et nyt blomsterbed. Det er især hyggeligt, hvis I alle er med ude og købe blomsterne og derefter tager hjem og planter dem sammen. Hvis I laver et blomsterbed, fungerer det altid rigtig godt at komme muldjord i bedet.

Tag på picnic

Det er ikke sikkert, at vejret er til det tidligt i foråret, men når temperaturerne begynder at blive lidt varmere, er det rigtig hyggeligt at tage på picnic sammen. Smør nogle sandwiches og pak nogle juicebrikker til hele familien, så I er klar til picnic. I kan finde en park at tage hen i, eller I kan holde picnicen hjemme i haven. På en solrig forårsdag er det rigtig lækkert at sidde på et tæppe og bare nyde solen med en god sandwich til.

Gå i skoven efter svampe

Foråret er ikke højsæson for svampe, men der er alligevel nogle at finde. I foråret kan I bl.a. finde en Morkeler, Vårmusseroner, Judasører og Østershatte, som alle er spiselige svampe. Dog behøver I ikke nødvendigvis at tage på svampejagt for at finde nogle at spise. Det kan sagtens være spændende at gå rundt og lede i skovbunden efter de små svampe, selvom I ikke skal bruge dem til noget.

Tag en tur til stranden

Om sommeren tager I garanteret en hel masse til stranden, men hvorfor vente så længe? Hvis du og din familie har brug for at blive blæst igennem, er det en rigtig god idé at tage til stranden. Der er I nemlig næsten garanteret en frisk vind. Hvis nogle af jer er rigtig friske, kan I jo hoppe i vandet. Hvis ikke, kan I nøjes med at samle muslinger eller kaste sten i vandet.

Lav mad på bålsted

Hvis I har et bålsted, kan I i foråret begynde at lave mad udendørs nogle gange. Et bålsted kan bruges næsten hele året rundt, men lige præcis i vinteren kan det godt være, at I har holdt en pause. Derfor er det fedt at komme i gang igen i foråret. I kan forsøge at lave jeres aftensmad derude, eller I kan nøjes med at bruge en eftermiddag på at lave snobrød og riste skumfiduser. Hvis ikke I har et bålsted endnu, er det ikke specielt kompliceret at lave.

Share.

About Author

Comments are closed.