Det skal du gøre, hvis der er strømsvigt

0

Du har sikkert prøvet, at strømmen pludselig går i dit hjem. Når det sker, er det en god idé at tjekke, om resten af nabolaget også er mørklagt, så kan det nemlig være en hovedafbryder, der er slået fra ved en fejl. Hvis det kun er din bolig, som ligger i mørke, så er det med at være hurtig til at finde ud af, hvad der er sket.

Få hjælp af en elektriker i døgnvagt

Det kan være svært at vide, hvad der er sket, siden dit hjem er blevet mørklagt. Ofte sker strømsvigt i forbindelse med voldsomt vejr, det kan være torden eller storm.

Noget af det første du kan gøre er at tjekke din eltavle. Her skal du være opmærksom på om, der er noget som er slået fra. Det vil sige, hvis vippekontakterne er nede, så er årsagen til, der er strømsvigt, med stor sandsynlighed, fordi der er fejl i dit eget system. Hvis vippekontakterne er oppe, så skyldes det ofte en fejl udefra, og vil ofte kunne ses ved at resten af gaden er helt mørk.

Hvis fejlen er i dit eget system, og du har svært ved at finde fejlen, eller ikke ved noget om sikringer, så er der flere elektrikere, som tilbyder døgnvagter. Du kan altså få en elektriker hjem til dig på alle tidspunkter af døgnet mod et gebyr.

Ofte vil det også være muligt at blive guidet igennem af en elektriker, så du selv kan klare opgaven. Viser det sig, at det er mere omfattende end som så, så kommer der en elektriker ud til dig. Denne elektriker døgnvagt tilbyder LJ Electric som befinder sig i Haslev. Hvis du bor i Greve, Køge eller Næstved, vil hjælpen kunne være fremme på 30 minutter.

Typiske opgaver som elektrikeren rykker ud til døgnet rundt:

  • Antenne som ikke virker
  • Afbrydelse af strømmen pga. vandskade eller stormskade
  • Defekte elinstallationer
Share.

About Author

Leave A Reply