Drømmer du om nyt badeværelse?

0

Det kan være, du ønsker dig et helt nyt badeværelse, eller måske skal du have skiftet nogle gamle rør.  Det kan være, du gerne vil have et væghængt toilet, eller det skal gøres handicapvenligt? Måske en ny bruseniche af glas eller varme i gulvet?

Der følger mange overvejelser med, alt fra æstetik, teknik og regler.

Mere om valg og regler

Der er mange overvejelser omkring materialevalg og æstetik, træsorter og farver mm. Det hele skal passe sammen. Vær også opmærksom på at der er mange regler omkring vådrum, som man kalder badeværelser. Der skal være mindst 60 cm fri afstand foran toilettet og 70 cm foran brusenichen. Der skal også være 70 cm foran vasken, og der er regler om gulvets hældning, hvor der skal være et vist fald mod afløbet.

Det er ikke enkelt at holde styr på det hele så søg råd hos en fagmand. Hvis du bor på Frederiksberg, Vanløse eller rundt om eller i København, så kan du søge på nettet efter renovering af badeværelse i København

Det praktiske

Lav en tidsplan sammen med firmaet der skal udføre arbejdet. Det er godt at få afstemt forventningerne, særligt hvis der er en periode, hvor du ikke kan bruge badeværelset.

I skal også aftale prisen og måske have en løbende opfølgning, så I kan håndtere, hvis projektet udvikler sig uforudset. Måske kan I dele opgaven i nogle grupper, så hvis der viser sig problemer med gulvet, så kan I fx sløjfe det væghængte toilet. Sådan at I kommer i mål så tæt på jeres budget som muligt. Eller I kan vælge, det I ønsker – vel vidende at budgettet ikke længere holder.   Vær også opmærksom på at hvis du bor i lejlighed, så kan du have pligt til at anmelde renovering af badeværelse til kommunen. Det er en god idé at undersøge, før du sætter noget i gang.

Share.

About Author

Comments are closed.