Få en god velkomstbonus hos udbyder af sportsbooking med denne promokode

0

Hvis man gerne vil begynde med at oddse eller skifte udbyder, er der en del forskellige ting, der kan være en fordel at overveje, således man finder frem til den rette udbyder. Dette kan eksempelvis være i form af, hvilke sportsgrene, ligaer, turneringer og lignende, der er mulige at oddse på hos de forskellige udbydere, mens det ligeledes kan være i forhold til den velkomstbonus, som hos udbyderne tilbydes. Når man opretter sig på en sådan side, skal forskellige personlige oplysninger gives, hvorefter man kan aktivere sin bonuskode fra Betfair via. en kode kaldt promokode, bonuskode eller lignende. Denne kode giver retten til at få udbetalt den bonus, der er tale om hos den givne udbyder, og dette kunne typisk være en 100% bonus på første indbetaling.

Krav til gennemspil og omsætning af velkomstbonussen

Man skal først og fremmest være opmærksom på gennemspilskravet til velkomstbonussen, der lyder på, at det beløb, man indledningsvist indbetaler, samt bonussen skal gennemspilles fire gange, inden man kan få udbetalt pengene til bankkontoen fra spilkontoen. I denne gennemspilning er det essentielt, at væddemålet skal give minimum 1.8 gange igen, og laver man kombination skal mindst et af væddemålene give mindst 1.8 gange igen for at spille medtæller i omsætningskravet. Dette er vigtigt at få gjort inden for gyldighedsperioden, der her er på 90 dage, hvilket vil sige at man inden for 90 dage efter aktiveringen af bonussen skal have opfyldt gennemspilskravet.

Vilkår for velkomstbonussen er essentiel at overveje inden oprettelsen

Herudover er der nogle forskellige regler og vilkår, der er ganske fordelagtige at være bekendt med, inden man begynder at oprette sig. Dette er eksempelvis, at man skal minimum indbetale 100 kroner første gang for at tage del i velkomstbonussen, mens bonussen gælder op til indbetalinger på 2000 kroner. Indbetaler man mere end 2000 kroner første gang, får man en bonus på 100 % på 2000 kroner af den samlede indbetaling. Det vil også sige, at det blot er de 2000 indbetalte kroner og de yderligere 2000 kroner, der gives via velkomstbonussen, der medtæller i gennemspilskravet. Denne velkomstbonus aktiveres dog ikke automatisk, hvorfor man selv skal gøre det, og dette er vigtigt at få gjort inden for en periode på 30 dage efter oprettelses datoen, da velkomstbonussen ellers bortfalder, såfremt dette ikke er overholdt. Herudover er det også vigtigt, at man er bosat i Danmark, og det er den første oprettelse hos bettingfirmaet, da det ikke ellers ikke er muligt at få del i velkomstbonussen. Hent bonuskode hos Betfair og kom godt i gang med at inddrage mere spænding og udfordring i sporten.

Share.

About Author

Leave A Reply