Find den bedste varmepumpe via en test

0

Markedet for varmepumper er i 2018 meget stort, og det kan for mange virke som en jungle. Før man køber en varmepumpe til sit hus, er det vigtigt at have et overblik over, hvilken varmepumpe der performer bedst, samt hvilke funktioner de har. En varmepumpe er nemlig ikke blot en varmepumpe. De kan fås med mange forskellige funktioner og effekter. Der er derfor lavet denne test over varmepumper, så du kan få overblikket og finde den varmepumpe, der passer til dit hjem og dine ønsker. For eksempel omkring miljørigtig og vedvarende energi. Ved hjælp af denne varmepumpetest vil du kunne se alle de bedste 2018 modeller og dermed finde den varmepumpe, som passer perfekt til dit hjem og dit ønske om vedvarende energi.

 

Det skal du være opmærksom på

I denne varmepumpetest ses der nærmere på tre ting. Energimærket, Støj i dB og SCOP, som står for årsvarmefaktor i en varmepumpe. SCOP viser, hvor godt en varmepumpe klarer sig gennem et helt år. Jo højere SCOP-tallet er, jo bedre er det. Du skal altså være opmærksom på høje SCOP-tal, når du går igennem testen, da du her vil kunne spare penge på din varmeregning. En varmepumpe er nemlig ikke blot en varmepumpe, men den skal jo netop kunne passe til dine behov og ønsker. Derfor bør du kigge efter disse tre ovenstående ting, når du går igennem testen. Dermed vil du kunne gå mere i dybden med testen, og du vil være sikker på at få en varmepumpe, som passer til netop dig.

Varmepumper med vedvarende energi

Før du går igennem testen, er det dog godt at kende lidt til varmepumper, samt hvilke slags du kan vælge. Varmepumper er relativt nye på markedet, og de er ideelle til at udvinde billig, miljøvenlig og vedvarende energi fra naturen. Der findes to slags varmepumper. En luft-til-vand og en luft-til-luft. Luft-til-vand-varmepumpen trækker energien ud af luften udendørs og omsætter det til varmt vand til indendørs brug, hvilket er perfekt, hvis du har gulvvarme. En luft-til-luft-varmepumpe udvinder varmen fra luften udendørs og sender herefter denne varme direkte ind i huset, hvor denne varme kan bruges til at opvarme hele dit hus. Derudover får du også et perfekt indeklima med en luft-til-luft-varmepumpe, da luften filtreres.

Share.

About Author

Leave A Reply