Find lækre kvalitetshylder hos Bloomingville

0

Når det kommer til at give et par kedelige og bare vægge noget mere liv, findes der masser af gode idéer. Billeder eller små ornamenter er blot to forslag, og et tredje, der ovenikøbet har en dobbelt funktion, er hylder. For udover at pynte, fungere hylder også rigtig godt til opbevaring eller udstilling af små nips.

Hos Bloomingville finder du et bredt udvalg af hylder i alverdens former og farver. De kan bruges overalt i huset, hvad end det er i stuen, i køkkenet eller på børneværelset. Du kan selv sammensætte forskellige kombinationer på tværs af farver og modeller, så du derved opnår den perfekte løsning, der passer lige præcis dig. Hylderne er som så meget andet Bloomingville laver, præget af den nordiske stil, og tilføjer derfor noget hjemligt til rummet.

Hylder fra Bloomingville i simple designs

Det er ikke nogen hemmelighed, at når det kommer til boligindretning, vælger mange at gå den simple vej. Det bliver mere og mere populært, og det er der en god grund til. Med en minimalistisk og enkel møblering, er der mulighed for at gå all in på dekorationen, og derved give hjemmet personlighed. Hos Bloomingville er de opsatte på at opfylde enhver boligdrøm, og derfor falder deres møbler også ind i den simple kategori, samtidig med at de har et unikt touch.

Det samme gælder for deres hylder. Det er fortsat populært at hænge små displaykasser op på væggene, gerne lidt forskudt og i forskellige størrelser. Med Bloomingvilles årlige kollektioner holder de sig altid inden for moden, så de så vidt muligt kan opfylde så mange trends som muligt. Derfor tilbyder de også flere sæt af førnævnte kasser, fremstillet i træ. Sættene kommer i forskellige størrelser, antal, og farver. Disse ville se rigtig søde ud på for eksempel et børneværelse, hvor de kunne bruges til udstilling af forskelligt legetøj.

En anden simpel løsning, er Bloomingvilles rørformede hylder i metal. De fås i hvid og sort, og har forskellige størrelser og bredder. Den perfekte idé, hvis man er vild det minimalistiske.

Hylder er ikke kun til vægge

Hvis der er noget Bloomingville især er kendt for, så er det, at de aldrig går på kompromis med kvaliteten. De sørger altid for at deres produkter bliver fremstillet i de bedst mulige materialer, så deres kunder trygt kan handle hos dem. Dette gælder naturligvis også for deres hylder. Men hylder ses ikke kun på vægge.

Det siges at det første man lægger mærke til ved en person, er deres sko. Og man kan vist roligt sige, at sko er gået hen og blevet noget af en livsstil for nogle. Kort sagt har man efterhånden mange sko i en familie, og dem skal man jo også have et sted at stille. Her kommer Bloomingville ind i billedet. De tilbyder nemlig skohylder i jern, der endnu engang er både simple og smarte. Skohylderne er perfekte til at have stående i entréen eller på værelset, så man nemt og hurtigt kan danne sig et overblik over, hvilke sko der passer til dagens outfit.

Søde hylder til børneværelset

Hos Bloomingville er der noget for alle, og de vægter ikke ét rum højere end et andet. Derfor kan man blandt deres sortiment af hylder, også finde et stort udvalg til børneværelset. Blandet andet har de en rigtig sød boghylde, med et pindsvin-print, og sekskantede displaykasser med egern-print. Ellers har de som nævnt tidligere, et stort udvalg af firkantede displaykasser, der fås i søde farver. Udover at kunne pyntes med små dekorationer, fungerer de også perfekt til opbevaring.

Er man til det mere klassiske look, tilbyder de også en simpel metalhylde, hvor barnet eventuelt kan stille sine små legetøjsfigurer. Til hylderne kunne man eventuelt prøve én af Bloomingvilles bogstøtter, der lige skaber en ekstra sød detalje.

Du kan se udvalget af Bloomingville hylder, samt mange andre produkter fra Bloomingville på dubuy.dk.

Share.

About Author

Leave A Reply