Flyt bæredygtigt i hus

0

Hvis du snart skal flytte i hus, kan det være godt at gøre sig nogle overvejelser om hvordan det kan gøres på den mest bæredygtige måde. Hele verden skal indstille sig på at leve anderledes, og det gælder også dig om nuværende eller snarlig husejer.

Bæredygtig opbevaring

Man kan opbevare sine ting bæredygtigt på mange måder. En af de oplagte ting at starte med er bæredygtig madopbevaring er er nok at tage fat på. I Danmark bruger vi dagligt mange plastikposer, og meget sølvpapir til at pakke vores mad ind i. Det er slet ikke nødvendigt. Man kan sagtens finde bæredygtige alternativer som f.eks. plastikbøtter og genbrugelige plastikposer. Man kan også opbevare ting bæredygtigt i sin garage eller skur. Her er det vigtigste at man ikke kommer til at gemme på ting som kunne glæde nogen andre. Det er meget let bare at skubbe alting ud i garagen, når man ikke gider kigge på dem. Det gør at der ligger ting, som man kunne sælge eller give væk. Og jo færre nye ting vi køber, jo bedre er det for klimaet. Gode råd til opbevaring kan være svære at finde. Men et råd kan være at opbevare dine ting i gennemsigtige kasser. Så har du godt overblik over hvad der er i dem.

Få en flot have

En anden vigtig ting når man flytter i hus er haven. Den kan man let glemme. Det kan være svært at overskue at lave en have, men du kan let få en flot have. Du kan f.eks. bruge grus og sand til at lave en sandkasse og en flot havesti. En måde at gøre haven bæredygtig på er at plante vilde blomster. Dem elsker bierne. Og så kræver vilde blomster ikke pasning. Man kan også dyrke sine egne grønsager. Det er lækkert, og godt for klimaet. Kartofler er en god grøntsag at starte med.

Share.

About Author

Comments are closed.