Fordele ved et industrigulv til private

0

Det kan lyde sært at tale om industrigulve til private. Normalvis er den slags hårde og ofte ikke videre kønne typer gulve forbundet med lagerhaller og produktionsvirksomheder. Men takket være nye produkter og metoder, er det i dag muligt at få et gulv til dit eget hjem, hvor du får absolut holdbarhed og tilmed kan få flotte design.

Mød det stærke polyurethan gulv

Måske du ikke kender navnet polyurethan gulv. Ikke desto mindre er der tale om et fremragende gulv, der har mange gode fordele, som gør det særdeles velegnet til private husstande – og for den sags skyld også kontormiljøer m.m.

Et Polyurethan gulv er et utroligt populært gulvvalg, fordi du som forbruger får en meget høj belastningsevne. Det betyder, du næsten kan udsætte gulvet for hvad som helst, uden at det lider skade. Til trods for den uhyre stærke overflade, er der faktisk tale om et komfortgulv. Skulle du ikke være bekendt med den terminologi, betyder det, at gulvet har en blød topbelægning, hvorfor det føles mere komfortabelt og tilmed er med til at dæmpe støj i lokalet – dog uden at være markedsført som et gulv til særlig akustisk brug.

Det slidstærke gulv udmærker sig derudover ved at være enormt rengøringsvenligt. Den høje slidstyrke sikrer nemlig, du kan komme næsten hvilket som helst rengøringsmiddel på og skrubbe skidtet væk.

Få flot design

Er du i tvivl om, hvorvidt der findes et polyurethan gulv, der passer ind i dit hjem? Bare rolig. Det smukke gulv kan fås næsten i uanede design, da det blandes og lægges unikt. Du kan derfor vælge at få særlige overfladetoner og meget mere, så det matcher dit rum med stor præcision.

Det lidt rå look giver samtidig en helt enestående kontrast til de fleste rum, og så matcher det vores minimalistiske stil fra Norden særdeles fremragende. Det kan faktisk fås i alle RAL og NCS farvenuancer, hvilket åbner for stor frihed til at få designet det helt rette look og samtidig nyde godt af de øvrige egenskaber.

Ønsker du selv at læse mere om de praktiske polyurethan gulve, kan du læse mere her hos Epoxy Design, der er specialister i netop denne type gulve.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.