Glas tavler – en nem kontor løsning

0

Har du i længe gået og overvejet, om du skulle skifte kridttavlen ud med en glas tavle eller en anden type whiteboard? Så er der altså mange gode grunde til at gøre det nu. Glas tavler har nemlig en lang række fordele, som du ikke får med en helt almindelig kridttavle. For det første er det meget nemmere at bruge glas tavler, da det er en del nemmere at skrive med en tusch, end det er at skrive med et stykke kridt. Det er desuden mere behageligt at holde på en tusch, der er egnet til glas tavler – på denne måde kan alle skrive på glas tavlen uden besvær. Det betyder naturligvis også, at skriften på tavlen bliver nemmere at læse, da det er lettere at skrive teksten. En af de største fordele er dog nok, at du slipper for kridt, som støver og sviner i klasseværelset og på kontoret. Glas tavler er meget bedre for indeklimaet, da tusserne ikke udskiller nogen form for støv. Sidst, men ikke mindst, så er glas tavler magnetiske, så du har mulighed for at tilføje vigtige dokumenter til tavlen.

Glas tavler i flotte designs og farver

Har du besluttet dig for at få en glas tavle, så har du altså mange forskellige muligheder at vælge imellem. Der er blandt andet mange forskellige farver, men det klassiske valg er dog nok de hvide glas tavler – netop disse passer ind på ethvert kontor eller mødelokale. Du kan også vælge en sort glas tavle, der giver et mere råt look. Ønsker du dog et mere vildt udseende, så findes der et stort udvalg af glas tavler i flotte farver, så du kan vælge netop den, der passer til dine drømme. Du kan eksempelvis vælge en gul, rød, pink, grøn, turkis eller brun tavle, hvis du ønsker en glas tavle, der er lidt ud over det sædvanlige.

Du kan altså få glas tavler, der passer til ethvert behov, og ønsker du at få én, der er nem at transportere, så kan du faktisk også få en glas tavle med hjul. Er du blevet interesseret, så kan du lige her se et stort udvalg af glas tavler.

Share.

About Author

Comments are closed.