Gør dit hus bedre til at holde på varmen og få mere ud af vedvarende energi

0

Hvis du på nuværende tidspunkt benytter dig af vedvarende energi som opvarmningskilde, kan du gøre udnyttelsen af varme meget mere effektiv og pengebesparende ved at sørge for, at dit hus er isoleret godt nok.

Et velisoleret hus holder på varmen, hvilket mindsker dit varmeforbrug og dermed også din varmeregning – og det er bestemt noget, der er værd at tage med i disse tider, hvor varmepriserne bare stiger og stiger.

Overvej et nyt og mere isolerende tag

Taget er noget af det vigtigste på et hus i forhold til at holde på varmen. Da varmen stiger op, er taget det sidste varmen møder, inden det forsvinder ud i den blå luft. Derfor er det altså værd at bruge nogle penge på et tag, der formår at holde varmen indenfor, så den ikke går til spilde.

Det er bl.a. derfor, at du som boligejer bør gøre op med dig selv om dit tag er for gammelt og for dårligt isoleret. I så fald anbefales det at få et nyt tag med henblik på at få det maksimale udbytte ud af den vedvarende energi som du nu benytter dig af.

Alternativt kan du ”nøjes” med at efterisoleret dit tag/loft. Efterisolering af boligen har også en meget stor effekt, hvorfor det i den grad også er noget du bør overveje kraftigt, hvis du gerne vil spare flere penge på varmeregningen end du gør allerede nu.

Denne tømrer fra Herning er værd at tage kontakt til, hvis du gerne vil have et godt tilbud på et nyt og mere isolerende tag.

Et stokerfyr fungerer uhyre effektivt, hvis huset er isoleret optimalt

En af de opvarmningsmetoder som har ekstra stor gavn af et vel-isoleret hus er et stokerfyr (bedre kendt som pillefyr). Denne slags fyr er virkelig pengebesparende, hvis din bolig er god til at holde på varmen.

Derfor kan det altså godt betale sig at efterisolere og få lagt et nyt og bedre tag, hvis du får varme fra sådan et fyr. Selvom isolering og nyt tag kan være en forholdsvis dyr investering, så skal du vide, at når først investeringen er tjent hjem, vil du spare mange penge ved at bruge dit stokerfyr som opvarmningskilde.

Læs mere om stokerfyr fra Verdo.

Share.

About Author

Leave A Reply