Gør noget godt for dit hjem: vælg skræddersyede gardiner

0

At skulle på indkøb efter nye gardiner til hjemmet står ikke nødvendigvis højst på to-do listen over spændende ting at lave, og ofte ender man med en hurtig her-og-nu løsning, som skal være nem og billig. For gardinernes eneste formål er vel at skærme for solen og for nysgerrige blikke fra naboerne? Men pas nu på ikke at ende med et skævt og kedeligt resultat, der ikke lever op til det hjem, som der er lagt megen energi i at skabe og indrette, men vælg i stedet en løsning der passer til netop din familie.

Bestil Gardinbussen og få mulighed for at prøve gardinerne i hjemmet, inden du beslutter dig.

Få besøg af gardinbussen, uanset hvor du bor

Men mange ender netop med en kedelig og hurtig løsning, da de ikke kender til det store udbud af forskellige gardinløsninger, hvor det uden tvivl er muligt at finde et gardin, som ikke blot passer til de vinduer de skal hænge i, men også til rummet og hjemmet.

Bor du eksempelvis på Sjælland, har du mulighed for at få Gardinbussen København hjem til dig. Gardinbussen har ligeledes afdelinger i Jylland og på Fyn. Det er gratis og uforpligtende at få besøg af gardinbussen.

 

Gardiner der både passer til børneværelset, teenageren, stuen og køkkenet

 

Gardiner fungerer som en rød tråd i hjemmet, og det er vigtigt at vælge de rigtige løsninger, så gardinerne passer til det rum, de skal hænge i. Der kan eksempelvis være stor forskel på de gardiner, der skal hænge i børneværelset og de gardiner, der hører sig til i stuen. I børneværelset skal gardinernes primære formål være at holde lyset ude, så barnet kan finde ro til natten, hvor stuens gardiner værner om privatlivet. Men foruden at skulle regulere lysindfaldet er gardinerne i stuen også med til at skabe rammerne for hygge og nærvær.

Share.

About Author

Leave A Reply