Guide til valg af det rigtige værktøj

0

Føler du, at du altid kommer hjem med det forkerte værktøj? Det går i stykker nemt, virker ikke som det skal, osv., osv. – så shop her hvis du vil være sikker på at komme hjem med det korrekte værktøj.

Festool Betonsliber RG 130 E-Plus RENOFIX

Et godt bud på en god og holdbar betonsliber, må næsten være denne fra Festool. Med en hurtig slibeydelse, og et perfekt omdrejningstal vil du være sikker på at få et godt resultat hver gang ved brug af denne betonsliber.

Husqvarna boremotor med stander DMS240

Med dette komplette kerneboresæt fra Husqvarna, kan du være sikker på at få et fantastisk resultat. DMS240 er en elektrisk boremaskine, som kan klare mange forskellige boreopgaver. Stativet er let at vippe, og så er det udstyret med et låsesystem, så du stabilt og sikkert kan udføre vinkelboringer. DMS240 fra Husqvarna er derfor et rigtig godt bud på en fremragende kerneboremaskine.

Festool Diamantslibemaskine DSG-AG 125 Plus

Denne diamantslibemaskine fra Festool er et handy slibesystem til små overflader. Festool diamantslibemaskine er udstyret med et såkaldt FastFix-system, som gør at du er sikret hurtig montering og afmontering af afskærmningen. Udover det, er den også udstyret med en forskydelig udsugningskappe så du kan arbejde helt tæt på kanten. Den er også udstyret med en børstekrans, så du er sikret effektiv udsugning. Omdrejningstallet er også regulerbart, så du kan tilpasse maskinen til lige præcis det arbejde, du er i gang med.

Rubi Vådskærer DC250-1200 RUBI 120cm 230V

Denne kvalitetskærer fra Rubi, sikrer dig et fornemt resultat hver gang. Med en skærelængde på 1205 cm, og en klinge på ø250 mm får du en fantastisk vådskærer. Motoren er til og med på hele 1100W. Og selvom man nok skulle tro at vådskæreren fra Rubi er tungt som et ondt år, vejer den kun sølle 75 kg. Den kan derfor let flyttes rundt efter behov.

Share.

About Author

Comments are closed.