Hulmursisolering kan reducere varmeregningen

0

Der findes – desværre – en lang række ældre huse i Danmark, der ikke har hulmursisolering, hvilket er ensbetydende med, at de har et stort varmetab gennem ydermurene. Det betyder også, at det kan være en rigtig god idé at få hulmursisoleret sin bolig, da et sådant indgreb oftest vil kunne tjenes ind i løbet af 1 til 3 år. Ikke nok med, at du kommer til at spare penge på sigt, så er det også ensbetydende med, at både dit indeklima og din komfort vil ende med at blive forbedret som følge af din hulmursisolering, hvilket selvfølgelig skyldes, at din klimaskærm bliver tæt. Det er de færreste personer, der bor i et ældre hus, der ikke vil kunne se fordelen i, at investere i en hulmursisolering.

Energiforbedringer vil kunne give dig en bedre økonomi

Én ting er, at du kommer til at opleve et bedre indeklima og som følge af dette også opnå en bedre komfort i din egen bolig, så vil en hulmursisolering også være ensbetydende med, at du vil få en bedre økonomi, da du kan ende med at spare rigtig mange penge på din varmeregning. Samtidig er det dog også rigtig godt for miljøet, eftersom det skåner miljøet ved at udlede mindre CO2. I dag forholder det sig således, at de mange forskellige bygninger rundt omkring i Danmark faktisk står for intet mindre end 40 procent af vores samlede energiforbrug, hvorfor det selvfølgelig er et meget oplagt sted at få foretage energirenovering, hvis man ønsker at medføre mindre udledelse af CO2 og samtidig også spare penge på egen, private regning.

Derfor skal du få foretaget en hulmursisolering

Der findes et bredt spektrum af forskellige former for energirenoveringer, du kan foretage dig, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at én af de nemmeste og billigste løsninger er, at få foretaget en hulmursisolering. Det er en rigtig god løsning, eftersom det er noget, der er hurtigt at få lavet, da det meget sjældent tager mere end en enkelt dag, men det er dog ikke kun dette, der er grundlaget for, at du bør få foretaget en hulmursisolering, for det handler også om, at du får meget for pengene. Du vil kunne se forskellen på din varmeregning med det samme, og din investering vil desuden også hurtigt kunne tjene sig hjem i løbet af relativt kort tid, hvilket betyder, at din investering er tjent i løbet af 3-5 år.

Hvilke fordele er der forbundet med hulmursisolering?

Hulmursisolering er en energirenovering, der bærer rigtig mange fordele med sig og derfor er det naturligvis også en rigtig god idé at få hulmursisoleret din bolig, hvis du bor i et ældre hus eller en ældre lejlighed. De helt særlige fordele ved at få lavet en hulmursisolering er blandt andet de følgende:

  • Der kan spares penge på din varmeregning
  • Du kan forbedre din boligs energimærke
  • Dit indeklima og komfort bliver kraftigt forbedret
  • Miljøet bliver skånet i højere grad
  • Du forøger desuden også din boligs salgsværdi

Hvis du ikke har det økonomiske fundamentet til at gøre den gode investering, så kan det være en fordele at tag et lån til det, og på den måde få det ført ud i livet. Vi anbefaler dig at finde en lån nu og her.

Share.

About Author

Leave A Reply