Husk arbejdsglæden

0

De fleste bruger flere vågne timer sammen med deres kollegaer end deres familie i hverdagen. Derfor er glæden på arbejdspladsen vigtig for den enkeltes trivsel. Der findes forskellige måder at optimere arbejdsglæden på og at søge inspiration hos Habitmanager, kan være en af dem.

 

Hvad kan du som leder gøre?

Som leder er et af dine vigtigste job at få dine medarbejde til at føle sig trygge og glade i deres job. Her er nogle af de ting, Habitmanager foreslår, du kan have fokus på i hverdagen:

 

Hvordan behandler du dine medarbejdere?

Det er vigtigt, at dine medarbejdere føler sig trygge og velkomne i deres arbejdsmiljø. Derfor skal du anerkende dine medarbejdere, de er også mennesker og har behov for at føle sig tilpasse.

 

Kommunikation

Sørg for at lytte på dine medarbejdere. De er lige så stor en del af hverdagen, som dig som leder og kan derfor byde ind med gode ideer og tiltag, der kan gavne virksomheden. Bliver man hørt, føler man sig også værdsat.

 

Anerkend

Hvis en medarbejder har gjort et godt stykke arbejde, så husk at ros, og anerkend det. Positiv feedback fungerer godt til at motivere medarbejderen endnu mere i fremtiden.

 

Pauser

Det er vigtigt med pauser fra arbejdet, hvor man kan snakke om noget andet, få lidt energi til kroppen eller gå en tur. Det er vigtigt for dig såvel som dine medarbejdere.

 

Husk succeserne

Hvad enten det bliver fejret med kage, en fælles kop kaffe eller noget tredje, så er det vigtigt at huske at fejre succeserne og dermed motivere medarbejderne og skabe fællesskabsfølelse.

 

Tillid

Giv dine medarbejdere den plads, de har behov for til at kunne udføre deres job. Ingen bryder sig om at blive overvåget. Forklar i stedet dine medarbejdere, at de meget gerne må komme forbi dig, hvis tingene ikke går som forventet.

Derudover afholder Habitmanager en række workshops og foredrag om netop arbejdsglæde. De tilbyder forskellige slags, som dækker trivsel, arbejdsglæde, vaner, stress og kendskab på arbejdspladsen. Hvis du ønsker at optimere arbejdsgælden på din arbejdsplads eller blot ønsker at give medarbejderne nogle nyttige værktøjer, så kan du læse mere om de forskellige Habitmanagers tilbud på https://habitmanager.com/arbejdsglaede-oevelser/.

Share.

About Author

Leave A Reply