Inspiration til påklædningen – og andre modetips

0

Der er mange forskellige anledninger og arrangementer. Det er ikke altid til at finde ud af, hvilken påklædning der passer bedst. I dette indlæg er der samlet inspiration til 3 forskellige anledninger, og de er som følgende:

  • Sommerfest

  • Koncerten

  • Firmaarrangementet

Lækker påklædning til en sommerfest

Til en sommerfest kan du gå med et lidt mere kreativt og luftigt outfit. En gang imellem har vi ekstravagant godt vejr i Danmark, når sommeren rammer. Du skal derfor vælge et outfit der passer til vejret.

Er vejret godt, kan du sagtens tage en luftig sommerkjole på. Der er vigtigt at den ikke sidder for stramt, for når heden rammer, kan det nemt blive ulideligt at have den på.

Har du et par smarte shorts, kan du også sagtens tage dem på. Men hvis der er tale om en fest, skal det ikke bare være et par strandshorts, men hellere et fint par shorts.

En fin påklædning til koncerten

Har du lige booket billetter til en koncert, er du sikkert også begyndt at overveje hvad du skal have på. Det er der dog ingen grund til, du har nemlig en masse smarte muligheder, men det handler primært om, hvilken koncert du skal til.

Hvis det er en rockkoncert, er det åbenlyst. Find dit fedeste sæt sort stramt tøj frem, en læderjakke vil altid være et hit.

Hvis det er en popkoncert du skal til, skal du overveje noget tøj med noget knald i, noget med nogle farver. Du kan kombinere en farverig bluse og en neutral bund.

God påklædning til firmaarrangementet

Outfittet afhænger af hvilket arrangement du skal til.

Hvis det er et foredrag el.lign. så skal du holde det formelt, eller dit normale kontorarbejdstøj.

Hvis du derimod skal til et festligt arrangement, kan du kigge dit pæne festlige tøj igennem, der finder du nok noget der passer.

Andet inspiration

Hvis du har brug for andet inspiration eller modetips, kan du blot klikke her.

Share.

About Author

Comments are closed.