Længere tid væk ad gangen

0

Du er blevet sat til at arbejde på et nyt byggeprojekt sammen med nogen af dine kollegaer. Denne gang lyder opgaven anderledes end nogle af dine tidligere byggeprojekter, da du denne gang skal være væk hjemmefra længere tid ad gangen. Dette betyder, at du skal bo i en beboelsesvogn i perioder ad gangen.

Beboelsesvogn

Når du og dine kollegaer skal bo og opholde jer på byggepladsen, så tag eventuelt en snak med din chef, hvis din chef i forvejen ikke har fundet beboelsesvogne, så kan I læse mere her – Find en rummelig beboelsesvogn med plads til alle dine ansatte på byggepladsen. Der findes forskellige beboelsesvogne alt efter, hvilket behov, der er behov for. Du vil opleve, at du skal formå at forvandle en beboelsesvogn om til dit hjem. Det kan du f.eks. gøre ved at tage personlige ting med hjemmefra, som har en betydning for dig. Få det bedste ud af tiden du skal være og bo i beboelsesvognen. Du kommer formentligt til at opholde dig udenfor og andre steder.

Mulighed for at udvide din horisont

Du skal være væk og ikke opholde dig i dine vante hjemmerammer, og du skal navigere rundt et nyt sted, så kan det være en god ide at tage ud og udforske, hvad lokalområdet byder på. Forlad din beboelsesvogn enten alene eller med nogen af dine kollegaer. Nyd hinandens selskab udenfor jeres arbejdstid ved at køre eller gå hen til steder, som I finder interessante. Måske har I behov for, at I en aften ikke selv laver mad, men I tager ud og spiser. Måske er byen kendt for en speciel råvare, som I skal prøve at kaste jer ud i? Tag på opdagelse – I vil opdage og se andre ting end I ville se fra jeres byggeplads.

Share.

About Author

Comments are closed.