Lær mere om livet

0

Vi har alle sammen mange forventninger til, hvordan vores liv skal være og idéer omkring, hvordan det kunne blive bedre. Livet i sig selv er noget, som vi alle sammen skal igennem og det skulle helst være en god tur det meste af tiden. Det er meget normalt at være betaget af det at leve og mange af de spørgsmål, som man kan gå med. Det kan også være, at vi bare gerne vil finde ud af, hvordan vi opnår mange af de traditionelle ting, som giver en mening i tilværelsen. Uanset hvad, så er der god grund til at belyse spørgsmålene.

Filosofi og det konkrete

Når man leder efter Sandheden med stort ”S” omkring livet, så er det ofte filosofferne, som kommer til at trække. Det kan være de populære Sartre og Camus eller Nietzsche og Schopenhauer. Fælles for dem er nok, at man ikke har hørt noget om dem og nok ikke kan bruge dem til særligt meget, medmindre du er svært filosofiinteresseret. For det almindelige menneske er det langt mere givende at finde noget, som er mere konkret og som kan give nogle tilgange og tiltag, som man rent faktisk kan bruge til noget.

Få et nyt perspektiv med bogen LEV

Når du leder efter et sted at starte din personlige søgen efter svar på, hvordan du kan leve et mere meningsfyldt liv, så er det oplagt at søge svar i litteratur, fordi det kan kommunikere idéer på en helt fantastisk måde. Med bogen LEV kan man få en filosofisk tilgang til livet med de konkrete værktøjer, som man måske mangler i den tungere filosofi. Læs mere om at leve i Daisy Løvendahls bog LEV og få et godt fundament, som du kan bygge endnu flere idéer og koncepter på. Så kan du tage det første skridt imod at få et mere komplet syn på tilværelsen.

Share.

About Author

Comments are closed.