Lav dit eget hjemmekontor

0

Hvis du arbejder meget hjemmefra, kan du godt gøre det i køkkenet eller stuen. Dog er det bare sådan, at det godt kan være svært at koncentrere sig, når resten af familien render rundt omkring dig. Derfor fungerer det bedre, hvis du har et sted, der er dedikeret til kun at skulle arbejde ved.

Start med vægge, gulve og lofter

Når du skal til at indrette er hjemmekontor, skal du starte med basen, som er vægge, gulve og lofter. Hvad du gør ved de tre ting, er helt afgørende for, hvordan stemningen bliver inde på dit kontor. Hvis du gerne vil gøre det hyggeligt, kan du vælge at beklæde gulvet med tæpper fra fletcocarpets.dk. Væggene kan du vælge at male helt klassisk hvide eller gå efter en anden farve, der kan give lidt mere stemning. Hvis du gerne vil sørge for, at rummet virker så stort som muligt, skal du bare holde lofterne lyse.

Lav en stor opslagstavle

Hvis du laver en stor opslagstavle på din væg, har den flere funktioner. Den er med til at give rummet noget personlighed og kant, men samtidig er det virkelig praktisk. Du kan hænge både deadlines, personlige billeder, sjove udklip, fede citater m.m. Du kan også hængende billeder op, der inspirerer dig og motiverer dig til at arbejde. Det er en alternativ form for vægpynt, der samtidig er praktisk.

Sørg for den rette belysning

Når du skal sidde og arbejde i længere tid ad gangen, er det ikke helt ligegyldigt, hvordan belysningen i rummet er. Dine øjne kan nemlig godt blive anstrengt, hvis ikke der er det rette lys. Det er som regel altid bedst og rarest med naturligt lys, men hvis du arbejder på tidspunkter, hvor der ikke er naturligt lys, skal du finde nogle lamper og pærer, der kan være en god erstatning.

Share.

About Author

Comments are closed.