Luft til luft varmepumper

0

Du har med garanti hørt om dem før, men det er især inden for de sidste 10 år, at de har vundet store indpas her i Danmark. Der er selvfølgelig tale om luft til luft varmepumper. Denne type varmepumpe er uhyre effektiv til at skabe varme næsten helt uden, at det skal koste dig noget. Det er bl.a. derfor, at den er blevet så populær som den er.

Sådan fungerer luft til luft varmepumpen

Denne type varmepumpe er faktisk ganske enkel at forstå. Der sidder en ydredel udenfor, der suger luft ind i pumpen. Denne luft bliver så omdannet til varme, der kommer ud via delen, der sidder indenfor.

Selvom det er meget koldt udenfor og luften synes umulig at gøre til varme, kan varmepumpen faktisk stadig bruge den kolde luft til at varme huset op med. Derfor er en luft til luft varmepumpe et super godt køb, hvis du gerne vil spare på dit oliefyr eller lignende og få noget mere billig varme i form af en varmepumpe.

Luft til luft varmepumper egner sig især til sommerhuse og lignende

Hvis du har et sommerhus, er det meget fordelagtigt at udstyre huset med en luft til luft varmepumpe, da dette er en meget billig opvarmningsform. Du befinder dig typisk ikke særlig tit i dit sommerhus i forhold til dit hjem, hvorfor det er spild af penge og ressourcer at have et olie- eller gasfyr til at køre konstant for at holde sommerhuset varmt.

Med en luft til luft varmepumpe kan du for næsten ingen penge holde sommerhuset varmt året rundt, hvilket er en kæmpe tilfredsstillelse. Især når du skal besøge sommerhuset om vinteren og bliver mødt af et lunt rum.

Varmepumper med fjernstyring er en rigtig god ide

Det kan anbefales at vælge en varmepumpe med fjernstyring, hvis du gerne vil have mulighed for at varme dit sommerhus godt op, inden du kommer på besøg. Fjernstyringen fungerer typisk via en smartphone app, hvor du kan få kontakt til din varmepumpe ved hjælp af WiFi.

Via din smartphone kan du fortælle din varmepumpe, at den skal varme huset op til 23 grader, inden du kommer. På den måde vil du altid blive mødt af et indbydende og varmt sommerhus, hvilket er en super god fordel om vinteren, hvor det i Danmark godt kan være bidende koldt.

Den største fordel ved luft til luft varmepumpen

Der er ingen tvivl om, at den største fordel ved luft til luft varmepumpen, er den store pengebesparelse du har mulighed for at lave. Hvis du på nuværende tidspunkt varmer dit hus op ved hjælp af oliefyr, gasfyr, el eller noget helt fjerde, kan du godt se frem til at få flere penge mellem hænderne hver eneste måned.

Andre gode kilder:
http://www.bolius.dk/test-disse-luft-til-luft-varmepumper-er-bedst-20176/

Share.

About Author

Leave A Reply