Luft til vand varmepumper

0

Føler du et stigende pres på din økonomi, da varmeregningerne bare bliver større og større måned for måned? Inden din økonomi går helt i sænk, kan det anbefales at kigge efter lidt alternative opvarmningsmetoder. En af disse metoder er en luft til vand varmepumpe, der uden tvivl vil give dig et økonomisk pusterum.

Flere og flere danskere benytter dig af luft til vand varmepumper

I takt med, at priserne på varme og energi stiger og stiger, er flere danskere nødsaget til at kigge seriøst på deres varmeforbrug og ikke mindst deres varmekilde(r).

En super god måde at sænke varmeregningerne på er ved hjælp af en luft til vand varmepumpe. Denne type varmepumpe er uhyre effektiv, når det kommer til at varme huset op på en meget billig og miljøvenlig måde.

Det er bl.a. derfor, at den oplever så stor interesse blandt danskerne. Der er nemlig rigtig mange penge at spare. Det er bestemt ikke unormalt, at en almindelig familie/husstand kan spare over 5.000 kr. om året ved at bruge varmepumpen som supplement til for eksempel et olie- eller gasfyr.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden?

I forbindelse med køb af luft til vand varmepumper, er du typisk interesseret i at vide, hvor lang tilbagebetalingstiden er. I langt de fleste tilfælde er tilbagebetalingstiden på ca. 5 år. I nogle tilfælde er den kortere og andre længere. Det afhænger i høj grad af, hvilken varmepumpe du vælger samt hvor mange penge du har mulighed at spare.

Hvis du for eksempel udstyre et hjem, der bruger mange penge på at varme huset op, med en varmepumpe, vil tilbagebetalingstiden typisk være nede omkring de 4 år, da dette hjem vil spare mange penge på varme.

Varmepumper fungerer absolut bedst med velisolerede hjem

Hvis du gerne vil have det optimale ud af din luft til vand varmepumpe, skal du vide, at den fungerer absolut bedst med et hjem, der er velisoleret. Det nytter ikke noget, at den varme som varmepumpen skaber blot flyver ud i den frie luft, fordi dit hus ikke er i stand til at holde på den.

Derfor anbefales det at få efterisoleret dit hjem, før du køber varmepumpen eller som minimum at få gjort det kort tid efter dit køb. Det vil du uden tvivl blive gladest for – det vil din økonomi ikke mindst.

Hvordan finder du den billigste varmepumpe inkl. opsætning?

Dette spørgsmål er der rigtig mange som er interesseret i at vide mere om – og med ganske god grund. Du får svaret her:

En rigtig god måde at finde det billigste og bedste tilbud på er ved hjælp af de ”byggetilbudssider” der findes. Der findes for eksempel 3byggetilbud.dk. På dette website kan du kort beskrive dit behov, hvorefter du modtager tre uforpligtende og gratis tilbud fra tre forskellige leverandører. På den måde kan du se, hvilket tilbud, der er bedst og billigt og dermed spare penge.

Som alternativ skal du selv gribe røret eller gå til tastaturet for manuelt at indhente tilbud rundt omkring.

Share.

About Author

Leave A Reply