Luksuriøs service til den kræsne køber

0

Du står i køkkenet. Du har brugt flere timer, og har stået og svedt hen over potter og pander. Dit gastronomiske mesterværk er endelig fuldendt og tiden er kommet til at gøre bordet lige så indbydende som måltidet. Der er bare ét problem – servicen. Vinglassene har lidt forskellig højde, vandkaraflen har en snert af glaspest og en enkelt tallerken har fået slået en lille flig eller to af.

Service der gør indtryk

Der er en grund til, at finere restauranter gør mere ud af servicen og anretningen end de fleste andre gør. Det gør de, fordi de ved, at det er en utroligt vigtig del af helhedsindtrykket og dermed også den samlede oplevelse af måltidet og måske vigtigst af alt – restaurantens ry og rygte.  Når man laver god mad, men serverer det klasket op på gamle tallerkner og med drikkevarer i glaspestinficerede glas, beder man bare om at oplevelsen bliver mindre god. Det kan derfor sagtens betale sig at investere i ordentlige glas og stel, der har et luksuriøst præg, som kan forbedre oplevelsen for alle involverede. Det er en lille ting, der kan gøre næsten lige så meget for den samlede oplevelse, som vinen, anretningen eller maden i sig selv. Når man skal til at vælge sit nye service, er det vigtigt, at man vælger kvalitetsvarer, der som en bonus gerne må kunne tåle maskinvask, så det ikke tager en krig at gøre rent efter måltiderne. Man skal også kigge på holdbarhed og materialerne – men vigtigst af alt bør man kigge på designet. Det er vigtigt at vælge noget, som kan passe ind i lige netop dit hjem, men som samtidigt udstråler stil.

Hvis du har lyst til at få mere at vide om et mærke, der med garanti vil kunne passe ind i dit hjem i mange år ud i fremtiden uden at gå i stykker, og som vil give dine middage det luksuriøse præg du leder efter, kan du blive klogere på dét, og mange af de andre produkter fra Frederik Bagger her.

Share.

About Author

Leave A Reply