Mangler du noget mere sjov motion i dit liv? Læs mere her

0

Det er de færreste, der direkte elsker at stå nede i fitnesscenteret. Beslutningen om at tage af sted er ofte den sværeste, og der skal mange overvejelser til, før man til sidst står dernede og løber på løbebåndet eller løfter vægte. Det er nemlig ikke alle, der elsker den slags motion, men det er også kun en af de mange måder, du kan træne på. Faktisk findes der mange sjove former for motion, og hvis du ikke allerede har undersøgt det, kommer vi ind på forskellige former for træning nedenfor.

Fitness trampolin

Har du hørt om ”Jumping fitness”? Hvis du ikke har, så burde du søge på det, hvis du ellers synes, at trampoliner er sjove. Det er en blanding af forskellige hop – både langsomme og hurtige. Der er sprint, og du kan være helt sikker på, at du får pusten op. Det er en sjovere måde at træne på end bare at stå i et træningscenter. Du kan anskaffe dig en fitness trampolin, så du selv kan lave øvelser derhjemme. Det er nemt at finde videoer på YouTube, og så kan du ellers begynde at træne på en sjov måde.

Hold

Hos mange fitnesscentre, kan du tilmelde dig hold, hvor der er en træner på. For nogen fungerer det bedre, at der er en der vejleder i øvelserne. Derudover er der ofte sjove hold som zumba, yoga og diverse fitnesshold.

Gå med en veninde

Hvis du kan lokke en veninde ned til samme fitnesscenter, så bliver det hele lidt sjovere. På den måde er der også en, der kan holde dig fast på træningen. Det bliver også sjovere at tilmelde sig hold, og i kan gøre det til en hyggelig situation i stedet for noget, der er ubehageligt og hårdt. Det plejer at hjælpe på motivationen.

Share.

About Author

Comments are closed.