Minimer smitterisikoen for dig og din virksomhed

0

Du skal naturligvis altid huske at vaske og spritte dine hænder, når du går på toilettet eller lignende, men især i en tid som den, vi er i lige nu, er det vigtigt at gøre det ofte og grundigt. For Corona-virussen spreder sig netop via bakterier fra person til person eksempelvis i form af spyt, tårer eller andre væsker, og derfor er det rigtig vigtigt at vaske hænder og spritte af. Hvis du er en del af en virksomhed, hvor i igen er begyndt alle sammen at komme på arbejde til normaltider, er det også en god ide at have let adgang til sprit hele tiden. Det kan være i du og din virksomhed vælger at sætte borde op med sprit, uddele sprit til de ansatte eller lignende. På den måde har alle nemlig adgang til håndsprit, så de nemt og hurtigt kan spritte af, hvis de ar behov for de, hvorved du også beskytter både dig selv og dine ansatte.

Udover at du selvfølgelig beskytter både dig selv og dine ansatte, så undgår du også sådan noget som mangel på arbejdskraft eller lignende. For hvis hygiejnen på dit arbejde er dårlig, er der langt større sandsynlighed for, at flere vil blive smittet, og hvis nogle bliver smittet, er de nødsaget til at være hjemsendt i omkring 2 uger. Derfor vil du formentlig opleve mere stress på arbejdet, og både du og resten af dine kollegaer vil være nødsaget til at arbejde endnu hårdere. Men ved at holde arbejdspladsen ren og bakteriefri ved brug af håndsprit og lignende, minimerer du risikoen for at nogle bliver smittet markant.

Håndsprit er altså en essentiel ting på en arbejdsplads for at beskytte de ansatte. Du finder et stort udvalg af håndsprit som både servietter, gel eller flydende på lomax.dk.

Share.

About Author

Comments are closed.