Ny el-aftale? Det skal du tænke over

0

Måske skal du flytte i nyt hus, eller måske vil du bare have en ny og billigere el aftale. Lige meget hvad, er der nogle ting, der skal tænkes igennem, før du laver en ny el aftale.
Det er vigtigt at du kender dit forbrug, når du skal lave en el aftale. Hvor meget el du bruger om måneden, hvad du betaler for det, og ting i den dur.
Hvis du vil have den billigst mulige el aftale, gælder det om at slå til på det rigtige tidspunkt. Så hold øje med elmarkedet, og slå til når det ligger lavest.

Skift el aftale og spar penge

Hvis du har den forkerte el leverandør, kan dit elforbrug koste dig meget mere, end det egentlig burde. Du kan med sikkerhed spare flere penge på din el aftale, end du tror. Hvis f.eks. i er en familie, kan i spare flere hundrede kroner, hvis i har den rigtige el aftale. Det er penge, som i med sikkerhed kan finde noget bedre at bruge på, så at tjekke om jeres elaftale er de billigste, vil med sikkerhed være at gøre jer selv en tjeneste.

Hvis du er bosat på Fyn, og er på udkig efter en ny og billigere el aftale, er der hjælp at hente. Se mere her.

Få den rigtige temperatur i dit hus

Når du har skiftet din el aftale til den billigst mulige, kan du godt tillade dig, at bruge lidt ekstra.
For at dit hus skal være behageligst muligt at være i, gælder det om at få den rigtige temperatur. Der er intet mere behageligt end at kunne tænde en aircondition på en varm dag, og der er intet bedre end at kunne tænde en varmepumpe på en kold dag.

At have de forskellige ting, der bestemmer temperaturen i huset i orden, kan gøre meget for dit hus. Så hvis der er nogle af de ting, der halter i dit hus, vil det være en stor fordel for dig at få det skiftet. F.eks. at få varmepumpen i dit hus skiftet kan gøre vinteren nemmere at komme igennem – og de holder i lang tid, så det er noget, du vil få glæde af i mange år.
Find varmepumper, airconditions og andre ting på www.mh-klimateknik.dk.

 

Share.

About Author

Leave A Reply