Nye møbler? Disse tanker skal du gøre dig

0

Det er med møbler, som der er med så meget andet, en rigtig god ide at købe færre af dem men af bedre kvalitet. Det giver kun god mening, at man på sigt passer på sine penge og på miljøet, hvis man ikke skifter ny sofa hvert år. Du kan selvfølgelig få en sofa i mange forskellige prisklasser og med forskellige brands, men hovedreglen er, at hvis du køber en sofa af god kvalitet, så holder den længere. Det mindsker også de ressourcer, du som forbruger bruger.

Hvor meget slid, skal mit nye møbel kunne holde til?

Når man taler om kvalitet og møbler, kan det være svært at gennemskue, hvad der er kvalitet, og hvor meget de forskellige møbler kan holde til. Men det, du kan gøre, er først og fremmest at se på materialet. Hvad er møblet lavet af? Er det generelt set et slidstærkt materiale? Nogle træsorter holder for eksempel længere end andre. Når det kommer til en sofa af stof, kan det være svært at bedømme stoffets levetid. Men nogle angiver, hvor maget slid stoffet kan holde til, hvilket er en god indikator for, hvor lang tid, du kan regne med at dit møbel kan holde. Når du kigger på materiale, kan du også se på farve. Vælger du en grå sofa, vil den se pænere ud i længere tid, end en hvid sofa vil.

Se møblerne med dine egne øjne – bedøm selv

Når du skal bedømme kvaliteten af dine nye møbler, er det en rigtig god ide at se et eksemplar af møblet, før du køber. Du kan på den måde bedre bedømme kvaliteten – både af materiale og af udførelsen i samlingerne og andet. Det kan derfor være en god ide at kigge mere eller mindre lokalt, så du ikke skal køre så langt til landets største byer – det kan især være en god ide i inspirationsfasen. Hvis du for eksempel bor i Slagelse, kan du besøge HJEMME HOS Møbelland, der er et møbelhus, som har et stort udvalg af møbler til alle rum, og som har møbler i flere prisklasser.

Share.

About Author

Leave A Reply