Opgradér dine udendørsarealer med Herregårdssten

0

Har du belægningssten rundt om dit hus, i indkørslen og på terrassen, kan det give et enormt løft, for både hus og have, at udskifte de gamle belægningssten med nye Herregårdssten af beton. Dermed vil de omkringliggende arealer får et helt nyt pust, og du vil kunne nyde efteråret med ro i maven.

Billige Herregårdssten – flot resultat

Faktisk er det ikke så dyrt, som du måske tror, at købe nye belægningssten til indkørsel eller terrasse. Herregårdssten er et af danskernes fortrukne valg, når det kommer til belægningssten. Den grå klassiker er populær på grund af dens rustikke, flotte udseende sammenholdt med en billig pris. Her får du altså en billig belægningssten, der både er robust og kan sikre dig en flot terrasse eller indkørsel i mange år, samtidig med at kvadratmeterprisen ikke er overvældende.

 

Vælg selv din variant af Herregårdsstenen

Du har også mange muligheder, for selv at kunne tilpasse din terrasse eller indkørsel, hvis du vælger at lægge den med de billige Herregårdssten. De mest anvendte farver er Herregårdssten grå, Herregårdssten sort, og Herregårdssten gråmix, der er en blanding af grå, mørkegrå og sorte Herregårdssten, som giver et flot dynamisk sammenspil, specielt på større belægninger.

 

Anlæg selv belægningen

Herregårdsstenen har som standardformatet 14 x 21 cm, hvilket er en god håndterlig størrelse, hvis du vælger at lægge Herregårdsstenene selv. Det kan sænke de samlede omkostninger for belægningsprojektet, og kan typisk klares på en weekend med hjælp fra gode venner.

Der findes meget hjælp og gode vejledninger at hente online, som beskriver, hvordan du bedst opbygger din belægning. Det er nemlig vigtigt, at du er grundig med opbygningen af bærelaget og afretningslaget, inden du lægger Herregårdsstenene. Er selve opbygningen ikke korrekt, vil du efter noget tid opleve, at stenene ligger skævt eller at hjørner kan knække af, fordi Herregårdsstenene skraber mod hinanden. En anden ting, der er vigtig for at sikre en god, holdbar belægning, er også at købe kantblokke. Herregårdssten kantblok er i dobbelt tykkelse, og er dermed svære at rykke rundt med. De lægges i kanten af belægningen for at sikre, at de øvrige Herregårdssten ikke skrider ud og hele belægningen dermed mister sin bæreevne.

 

Glem ikke fugesandet

Når alle belægningssten er lagt, skal der afslutningsvis fejes med fugesand. Sandet fejes diagonalt ned i fugerne, og sikrer at Herregårdsstenene kan overføre kræfter mellem hinanden. Fugesandet er derfor også et vigtigt, og tit undervurderet tilbehørsprodukt, når du anlægger nu belægning. Mange vælger også at bruge strandsand, men sammensætningen af korn i strandsandet er ikke beregnet til at modstå regnvand og har ingen låseeffekt. Et godt råd er derfor ikke at spare ved at vælge en anden type sand end rigtig fugesand, der er beregnet til belægning.

 

Bestil nemt Herregårdssten online

Har du først truffet valget om at lægge nye Herregårdssten, kan du nemt bestille dem hjemme fra sofaen, og få dem leveret til din hoveddør. Så slipper du dermed for turen ned til byggemarkedet. Ved flere webshops kan du nemt ringe ind og få kyndig vejledning, hvis du er i tvivl det mindste i forbindelse med dit køb.

Share.

About Author

Leave A Reply