Sådan er du bæredygtig og økonomisk på samme tid

0

Vil du gerne passe endnu bedre på vores klima, samtidig med at du får mest muligt ud af det, du allerede har i hjemmet? Så er du landet det helt rigtige sted. I dag er der et stort fokus på bæredygtighed, og du kan nemt hoppe med på bølgen og passe ekstra godt på vores planet. Vi kommer med gode råd til, hvordan du nemt kan være mere bæredygtig, samtidig med at der lander lidt ekstra penge i lommen på dig.

 

Bliv god til at sælge

I dag lever vi i et samfund, hvor du næsten kan købe alt, hvad du kan forestille dig, og vi gør det også mere end nogensinde før. Men produktionen er en stor belastning for vores miljø, og det samme gælder nedbrydning af affald. Derfor er det blevet mere og mere populært at sælge sine brugte ejendele, så andre kan få glæde af det til billige penge. Du kan nemt blive god til at sælge, hvis du tager på et salgskursus, hvilket vil give dig nogle gode forudsætninger for at komme af med dine gamle ting og undgå at belaste miljøet med dem.

 

Spar på energien

Her kommer en af de mere klassiske tips inden for klima og økonomi, men ikke desto mindre er det noget, der ofte smutter for mange. Husker du at slukke lyset, når du går, eller husker du at slukke radiatoren, når du åbner vinduet en vintermorgen? Rigtig mange glemmer de to ting, og det kan være med til, at du bruger en masse unødig energi hver eneste dag. Bliver du mere opmærksom på, om du får slukket lyset og slukket radiatoren, når dine vinduer er åbne, eller når du er ude af huset, så kan det også spare dig for mange penge. For både el og varme er dyrt, så det er bare med at komme i gang.

 

Brug pantautomaten

Selvom du kan få penge for dine gamle flasker, så vælger rigtig mange at smide dem direkte i skraldespanden. Plast er noget af det, der er sværest at nedbryde i naturen, og derfor skal det nedbrydes et helt særligt sted. Med pantautomaterne får vi muligheden for at sende plastflaskerne derhen, hvor de skal være. Men ikke nok med det, for du får også lidt ekstra lommepenge med hjem, Selvom det er beskedne beløb i mange tilfælde, så kan det alligevel vise sig at løbe op i sidste ende. Afleverer du f.eks. en halvandenlitersflaske hver uge, så giver det dig over 150 kr. på et år.

Share.

About Author

Comments are closed.