Sådan får du godt styr på et effektivt møde

0

Du sidder til møde, klikker lidt med kuglepennen, tripper med fødderne mod jorden, og vil egentlig helst bare gerne videre til dagens arbejde. Du føler mest af alt at mødet er spild af tid. Dette kendetegner i hvert fald ikke et godt og effektivt møde. Et godt og effektivt møde går du fra, med en følelse af motivation til at arbejde videre med individuelle opgaver. Heldigvis er der meget du kan gøre, for at få styr på et effektivt møde – f.eks. ved at inddrage AV-udstyr. AV udstyr tilbyder Neets f.eks.

7 tips til at få godt styr på et effektivt møde

  1. Kom godt fra start af og sæt en dagsorden

Lav en kort og overskuelig dagsorden et par dage i forvejen, så deltagerne er informerede om mødet i god tid. Lav dagsordenen så deltagerne kan komme/gå til den del hvor der er behov for dem. Det vil gøre det meget mere behageligt for deltagerne, så de ikke skal sidde i flere timer og høre på noget, som overhovedet ikke involverer dem. Det vil gøre dine mødedeltagere langt mere engagerede i mødet.

  1. Brug AV-udstyr så du kan fange deltagernes opmærksomhed

Ved brug af AV-udstyr som f.eks. en kvalitets-collabo vil dine deltagere være meget mere engagerede i mødet. Forestil dig nu, at du skal holde et online møde. Lyden går hvert andet sekund, og billedet lagger konstant. Det bliver svært for dine deltagere at få mødets budskab frem, og egentlig er det bare irriterende at høre på. Ved brug af AV-udstyr, vil dine deltagere få langt mere ud af mødet.

  1. Tænk kreativt og begræns varigheden af mødet

Skal mødet foregå ved at gå en tur i skoven? Eller skal det foregå i et anderledes konferencerum end I plejer? Mulighederne er mange. Udover det, så tænk over at begrænse varigheden af mødet. Det vil deltagerne sætte stor pris på.

Share.

About Author

Comments are closed.