Sådan følger du sport på en spændende og udfordrende måde

0

Mangler du spænding og udfordringer, når du følger med i din favorit sportsgren eller andre interessante sportsgrene? Så kan det være en fordel at lave nogle forskellige væddemål på opgørene i de forskellige sportsgrene, da man herved kan give det hele en del mere spænding. Det udfordrende element består i, at man også skal bruge sin viden og taktiske kunnen for at være i stand til at forudsige de forskellige resultater. Her kan forskellige ting som vejrforhold, den givne trup, sejrsstime og lignede forhold have indflydelse på resultatet, hvilket også skal overvejes. For at kunne gøre dette på lettest mulig vis, kan det være en fordel at være medlem af et online betting site.

Vær opmærksom ved oprettelse for at få del af velkomstbonussen

Når man skal registrere sig som bruger, vil der være nogle forskellige oplysninger, der skal udfyldes, hvilket eksempelvis er e-mail, navn, fødselsår, ønsket brugernavn, password og lignende. Når alt dette er gjort, vil man nu være registreret som bruger, men velkomstbonussen bliver ikke aktiveret automatisk, da man selv skal finde et link med teksten ”aktivér bonus”, hvorefter man kan få del af velkomstbonussen. Denne Betfair velkomstbonus er forskellige fra udbyder til udbyder, men det kunne eksempelvis være en 100% bonus på første indbetaling fra indbetalinger på ned til 100 kroner og op til 2000 kroner. Indbetaler man eksempelvis 500 kroner indledningsvist, vil man blive belønnet med 500 kroner oven i, således man faktisk har 1000 kroner at spille for. Dette kræver dog forskellige ting, som eksempelvis er, at man skal være ny bruger, være i Danmark under oprettelse, og at man indbetaler minimum 100 kroner.

Regler og vilkår er vigtige at holde øje for

Der vil også være en andre regler og rammer, man skal overholde for at kunne få noget godt ud af velkomstbonussen, der gives. Først og fremmest skal det lige nævnes, at man sagtens kan indbetale mere end det maksimale beløb, men her får man blot 100% bonus af 2000 kroner af det samlede beløb. Herudover er det også vigtigt at være opmærksom på, at der er givet et omsætningskrav, der skal opfyldes for at bonussen bibeholder sin gyldighed. Dette har noget at gøre med, at man skal opfylde omsætningskravet, der her hedder, at man skal omsætte for fire gange det beløb, man har indbetalt, samt bonussen. Har man indbetalt de 2000 kroner, er det naturligvis de 2000 kroner samt bonussen, der skal omsættes fire gange. Væddemålene tæller kun med i indbetalingskravet, såfremt man har væddemål, der som minimum giver 1.8 gange igen, og dette skal gøres inden for 90 dage. Tag del i Betfair velkomstbonus og giv sportsgrenene mere spænding.

Share.

About Author

Leave A Reply