Sådan kan du nå ud til flere med din blog

0

Det kan være, at du har en blog, hvor du skriver om diverse ting. Måske et specifikt område, som du er særligt interesseret i, og derfor startede du din blog i sin tid. Det er også fedt at have et sted, hvor du kan dele din interesse, og andre der også er interesserede i lignende eller bare synes, at det er spændende, kan læse med og kommentere. Du får noget ud af det, og det gør dem, der læser din blog også. Men du er nu kommet til et punkt, hvor du ønsker, at der kommer lidt flere ind og læser din blog. Vi giver dig nogle et godt råd til, hvordan det kan ske i følgende artikel.

Andet sprog

Nu kan det godt være, at du allerede skriver på engelsk, men du udelukkende skriver på dansk, kan det være, at du bør overveje engelsk. Du kan både skrive det på dansk først, hvis du har det bedst med det og så få en oversættelse nedenunder. Du ønsker dog, at det skal være uden grammatiske fejl, og så dur det ikke bare at smide det ind i google translate. Her kan et oversættelsesbureau være din løsning!

Her kan du få oversat noget tekst til forskellige sprog, og så kan du være sikker på, at der ikke er diverse fejl, der kan opstå, hvis man selv skulle skrive teksten.

Målgruppe

Du har måske Danmark som målgruppe, men det, som du skriver om, kan sagtens være interessant for mennesker udenfor Danmark. At ændre eller tilføje tekst på engelsk åbner du altså op for et langt større marked, end hvis det kun var for mennesker, der forstår Danmark. Den gruppe er lille relativt med, hvor mange der kan læse med, når sproget pludselig bliver engelsk. Det er derfor en god måde at nå ud til flere.

Share.

About Author

Comments are closed.