Sådan kan du udnytte den vedvarende energi

0

Med vedvarende energi kan du spare dig selv for tusindvis af kroner. Find inspiration til hvordan du kan komme i gang med vedvarende energi i artiklen herunder.

Få dig en husstandsvindmølle i haven

Noget som for alvor kan skrælle store summer af din elregning, det er en husstandsvindmølle. Med sådan en mølle kan du producere din egen strøm til uhyre billige penge.

Derudover er tilbagebetalingstiden også ganske overskuelig. Det er bl.a. derfor, at flere og flere boligejere vælger at få installeret sådan en mølle på deres grund. Dog er det ikke alle og enhver der kan få en husstandsvindmølle. Du og din grund skal leve op til nogle bestemte krav for at komme i betragtning. Du kan typisk læse mere om disse krav på din kommunes hjemmeside.

Regnvandsanlægget kan spare dig for mange penge

Med et regnvandsanlæg er det slut med at være sur og trist over regnvejret. For hver gang det regner kan du nemlig begynde at tænke over, hvor mange penge du så sparer.

Et regnvandsanlæg kan bruges til opsamling af regnvand som med fordel kan tilknyttes toilettet, vaskemaskinen og lignende. Derudover er regnvand også udmærket at vaske bil med og ikke mindst vande haven.

Solceller giver dig luft i budgettet

Der er ingen tvivl om, at solceller er noget som giver dig luft i budgettet. Derfor er det med fordel noget du kan overveje at få installeret, hvis du gerne vil udnytte solens stråler til din fordel.

I dag koster solceller ikke alverden at få installeret. Tilbagebetalingstiden er meget overskuelig. Vi anbefaler, at du indhenter tilbud hos forskellige leverandører med henblik på at få den billigste og bedste pris.

Kombiner solceller med en billig eludbyder

Hvis du for alvor vil spare mange penge, så kan du med fordel kombinere dine solceller med en billig eludbyder. På den måde skal du betale et minimum af kroner og øre for den strøm du forbruger. Og hvem vil ikke gerne det?

Gul Strøm er en af de billigste og bedste eludbydere i Danmark. Dette selskab er oplagt at kombinere sammen med solceller, da din elregning så bliver banket helt i bund – og du sparer derved en masse penge.

Hvis du har brug for byggematerialer, værktøj eller lignende, så anbefaler vi, at du besøger http://www.bygma.dk/. De har nemlig et kæmpemæssigt udvalg af det du skal bruge, hvis du overvejer at energirenovere boligen.

Share.

About Author

Leave A Reply