Sådan pynter du den tomme væg

0

Står du med en tom væg, eller skal du til at lave om? I så fald er altid en god idé at hænge noget på den. Når du hænger noget på din væg, skaber du en stemning, og bryder det tomme. Man hvad skal der så hænge på væggen? Det kan virke meget uoverskueligt, men faktisk kan det gøres ret simpelt.

Punkt for punkt – det kan du hænge på din væg.

Der er mange måder at bryde den tomme væg på. Selvfølgelig varierer stil fra person til person, og det skal der også tages højde for i et rum. Hvis du kører et blåt tema, er det måske ikke den bedste ide at bruge den neon gule ramme. Det korte af det lange er, at man skal tage højde for resten af rummet. Men hvad skal der hænge på vægen? Her er nogle idéer:

  • Sæt hylder op. En hylde er en anden måde at skabe dybde. På hylden kan du sætte blomster, billeder, osv.

  • Plakater. Her er der selvfølgelig ikke ment en plakat ligesom på børneværelset, men en plakat med et motiv, der passer til dit rum, evt. i ramme.

  • Hæng nogle malerier op. Mallerier kan variere meget i størrelsen, men kan være flot tilføjelse til dit rum.

  • Citater. En rigtig god idé er at hænge et citat op. Det kan være dit yndlingscitat, eller bare et citat, der siger dig noget.

Du kan finde masser af plakater og citater til din væg ved at klikke her.

Alternative metoder til pyntning af væg.

Udover at hænge noget på væggen, kan det være flot tilføjelse at male den. Dette er dog det mere modige valg, så tag dig god tid hvis du vil det. Når du maler din væg, i en spændende farve, retter du opmærksomheden på væggen i stedet for at rette den på pynten.

Share.

About Author

Comments are closed.