Sådan sikrer du en nem flytning

0

Har I netop fundet drømmeboligen, eller skal du flytte hjemmefra for første gang? At flytte til et nyt sted er altid spændende, men der er også mange ting, man skal holde styr på. Læs med her og få gode tips og tricks til at gøre din næste flytning nem og gnidningsfri.

Mere end en flyttemand

Hvis I f.eks. er ved at bygge nyt hus eller har en længere periode med en midlertidig bopæl, er det en god idé at vælge en flyttemand, der også kan klare opmagasinering af møbler. Sikre dig at opbevaringsstedet er tørt, isoleret og opvarmet, så du får dine møbler tilbage i fin stand.

Har I særligt travlt eller begrænsede muligheder i forbindelse med flytningen, kan I også vælge at få jeres flytning fuldstændig klaret af en flyttemand, der også kan pakke jeres ting ned og pakke dem ud igen på den nye adresse. Så er der slet ingen ting at bekymre sig om.

Når I skal flytte fra et hus eller en lejlighed, er det ofte nødvendigt at lave en total hovedrengøring, inden de næste skal flytte ind. Gorilla Flyt i Østjylland tilbyder rengøring i forbindelse med fraflytning, traditionel flytning, samt flytning med pakkeservice og opmagasinering af møbler. Virksomheden hjælper med alle flytteopgaver omkring Aarhus og Randers, samt resten af landet.

Vær organiseret

Når du skal flytte, er det en rigtig god idé at give dig selv god tid, så du undgår at blive alt for stresset. Lav gerne en to-do liste over alle de opgaver der skal nås i forbindelse med flytningen. Begynd at pak de ting ned tidligt, som I ikke bruger so ofte. Hvis du starter i god tid, har du også mulighed for at lave en velovervejet sortering. Der er ingen grund til at slæbe en masse fyld med ind i det nye hjem, der alligevel snart skal smides ud. Del flyttekassernes indhold op efter rum i det nye hjem og sørg for at pakke en ”første nat”-kasse, så du ikke skal rode alle kasser igennem for at finde en tandbørste og sengelinned.

Share.

About Author

Leave A Reply