Sådan skaber du et energieffektivt og miljøvenligt hus

0

Det har aldrig været mere populært at investere i energirenoveringer som det er lige nu. Flere og flere øjner muligheden for store besparelser på varmeregning ved for eksempel at købe nye vinduer, efterisolerer hulmuren osv.

I denne artikel får du en håndfuld gode råd til, hvordan DU kan energieffektivisere dit hus, så din varmeregning bliver markant lavere – og du slipper for at skulle bruge så mange penge på at varme dit hus op.

Anskaf dig en luft til luft varmepumpe

Noget af det som hitter rigtig meget lige for tiden, det er luft til luft varmepumper. Varmepumper er en uhyre energieffektiv varmekilde i og med, at de skaber meget billig varme (fra luften udenfor).

Derudover er de uhyre billige i drift, hvilket for mange anses som den største fordel. Den strøm de skal bruge for at generere varme til hele huset, den er virkelig begrænset. Derfor er der altså mange penge at hente ved at købe dig en luft til luft varmepumpe til boligen. Især sommerhuse kan drage stor nytte af luft til luft varmepumperne.

Hos Bilka har de i øvrigt tit og ofte gode tilbud på luft til luft varmepumper. Du kan med fordel besøge din lokale Bilka med henblik på at få mere at vide om lige præcis deres varmepumper – herunder hvad de kan gøre for netop dig.

Gennemgå markedet for el og strøm – er der penge at spare?

Alt for mange danskere betaler for meget for deres strøm – og du gør sikkert også. Derfor kan det i den grad godt betale sig at undersøge markedet for eludbydere lidt nærmere med henblik på at finde et billigere alternativ end det du har nu.

Hvis du er på jagt efter billigere strøm, så kan du med fordel starte din søgning ved at klikke her.

Kontakt en entreprenør som arbejder med energirenoveringer

Hvis du er meget i tvivl om, hvordan du og din bolig kan sænke varmeforbruget, så er det en god ide at tage kontakt til en entreprenør, energikonsulent eller lignende, der har stor erfaring med lige netop energirenoveringer.

Firmaet vil med stor sandsynlighed komme med nogle super gode tiltag, der kan banke din varmeregning helt i bund. Det er muligt, at firmaet udført en termografering af din bolig med henblik på at få fastlagt, hvor på huset, at varmen forsvinder nemmest ud. På den måde kan de bruge termograferingen til at finde ud af, hvor de bør intensivere deres indsats mod et mere energieffektivt hjem.

Vil du gerne se et eksempel på en entreprenør, der forstår sig på energirenoveringer? Besøg Lind og Risør på Facebook.

Nye vinduer og efterisolering er en perfekt kombination

Lige for tiden er der rigtig mange husstande som har stor succes med at investere i både nye vinduer og efterisolering. Denne kombination er uden tvivl noget, der vil gavne dig som bor i et hus af en lidt ældre årgang.

Vinduerne har faktisk en større betydning end du lige skulle gå og tro. Derfor kan det altså godt betale sig at ofre de gamle og slidte vinduer med nogle nye og mere energivenlige af slagsen.

Anskaf dig billig fyrringsolie

Den sidste ting hvorved du kan sikre miljøskånsom og energieffektivitet er gennem fyrringsolie. Varm dit hus op med en fyrringsolie af god kvalitet og som også er god for din pengepung og miljøet. Du kan se priser på fyrringsolie her.

Share.

About Author

Leave A Reply