Sådan skaber du et miljøvenligt hjem

0

I disse tider hvor fokus på CO2 og miljø aldrig har været større, så har du som boligejer uhyre god grund til at arbejde på at skabe et mere miljøvenligt hjem. Ikke nok med at det vil hjælpe miljøet, så vil det også gøre din tilværelse meget bedre i form af et bedre indeklima, lavere varmeregninger osv.

Varmepumpe eller jordvarmeanlæg

Der er bestemt ingen tvivl om, at du med et jordvarmeanlæg eller en varmepumpe kan effektivisere dit varmeforbrug ganske markant. Med en varmepumpe kan du nemlig udnytte luften udenfor til varme indenfor, hvilket er uhyre billigt og effektivt.

Varmepumpen er især en god løsning, hvis du på nuværende tidspunkt har et oliefyr. Med pumpen kan du nemlig supplere oliefyret, så dit forbrug af olie daler og daler.

Optimal isolering

Bor du i et ældre hus? I så fald kan du især drage fordel af at få efterisoleret din bolig. Selvom du ikke lige skulle tro det, så er en optimal isolering faktisk alfa og omega i forhold til at have et energieffektivt og ikke mindst sundt hus.

En isoleringstype som hulmursisolering er især værd at benytte sig af, hvis du bor i et ældre hus. Med hulmursisolering kan du se frem til at barbere markante kroner og øre af din varmeregning. Derudover tjener hulmursisoleringen typisk sig selv hjem igen inden for ganske kort tid afhængig af, hvor mange kvadratmeter du skal have efterisoleret.

Hos http://ditbyggemarked.dk/index.asp kan du i øvrigt finde mange forskellige isoleringsmaterialer. Og hvis du er i tvivl om, hvilke isoleringstyper der findes, så anbefales det at besøge Husogtag.dk, hvor du kan finde en stor oversigt med dertilhørende forklaringer.

Et stærkt og energieffektivt tag

Taget er noget af det absolut vigtigste på et hus. Det er taget som holder vejr og vind ude samtidig med, at det fungerer som ”grydelåg”. Hvis ikke dit tag er godt og derimod er fyldt med huller og sprækker, så fiser varmen ud i den blå luft – og det kan koste dig rigtig mange penge!

Derfor er taget noget af det vigtigste du bør optimere på. Jo bedre dit tag er til at holde på varmen, jo mindre varme skal du bruge for at varme huset op. Det vil altså sige, at du kan se frem til en meget billigere varmeregning, hvis dit tag formår at udnytte den eksisterende varme til fulde.

Klik her og find ud af, hvor meget dit nye tag skal koste.

Share.

About Author

Leave A Reply