Sådan sparer du dig selv for tusindvis af kroner

0

Betaler du for meget for din varme, dit vand og dit el? I så fald kan du med fordel trække i arbejdstøjet og optimere din bolig. Her på siden kan du læse om nogle meget populære optimeringsområder, der uden tvivl vil spare dig for mange penge i løbet af året.

Find et billigt elselskab

Hvis du virkelig gerne vil spare mange penge, så skal du gå efter et elselskab i den billigere ende. Der er nemlig stor forskel på, hvad de forskellige selskaber har af priser osv. Brug derfor lidt tid på at undersøge markedet, så du finder et selskab, der er billigere end dit nuværende og ikke mindst kan give dig en ligeså god service.

Hvis du er interesseret i et af de billigste selskaber på markedet, så anbefales det, at du tager et nærmere kig på Blue Energy. Dette elselskab er nemlig et af landets bedste, når det kommer til lave priser. Uden tvivl et kig værd, hvis du gerne vil spare dig selv for en masse penge.

Skift oliefyret ud med vedvarende energi

Oliefyret kan være en ganske dyr fornøjelse. Derfor er det oplagt at skifte det ud med en smart varmepumpe eller et jordvarmeanlæg. På den måde kan du varme boligen op for næsten ingen penge.

Få efterisoleret din bolig

En efterisolering af boligen kan virkelig også spare dig for uhyre mange penge. Især hvis du bor i et ældre hus, hvor isoleringen ikke just er optimal. Ved for eksempel at efterisolere hulmuren kan du spare flere tusinde kroner om året på din varmeregning. Lyder det ikke meget interessant? Hvis du vil vide mere omkring blandt andet energibesparelse og indeklima, så tag et kig hos Energy Frames.

Udnyt solen og regnvandet til din fordel

Solen er FYLDT med energi. Energi som du kan bruge i din husstand. Ved at installere solceller kan du udnytte solens stråler til strøm som du kan bruge inde i huset. Det vil sige, at du på solskinsdage blot kan læne dig tilbage og tælle alle de kroner og ører du sparer på strømmen.

Share.

About Author

Leave A Reply