Skal du give en værtsgave?

0

Er du blevet inviteret på middag, og har du brug for en værtsgave? En værtsgave er langt fra nødvendigt, men det er en rigtig sød gestus, hvis du en gang imellem vil gøre lidt ekstra ud af det. Dog kan det godt være lidt svært at finde på den rette gave, når du gerne vil forkæle værten lidt.

Medbring aftenens vin

Hvis du vil medbringe en gave, som du er sikker på, vil blive brugbar, kan du finde en vin, der kan blive serveret på selve aftenen. Der er noget hyggeligt over at teste en helt ny vin sammen til noget lækker mad. Det er noget, de fleste vil blive glade for og som samtidig er brugbart. Du går aldrig galt i byen med en biodynamisk vin fra Vinova.

Vær kreativ og gør-det-selv

Hvis du kan lide at være kreativ, kan du også lave en værtsgave helt selv. Det er sindssygt mange muligheder, når du vil gøre det selv. Det kan f.eks. være, at du gør dig rigtig meget i at lave din egen saft. Så kan du finde en fin flaske og hælde noget hjemmelavet saft op og medbringe det. Det kan også være, at du er god til at bage og kan tage en lækker kage med. Ellers kan du lave din helt egen gavekurv med lækre snacks og drikkevarer. Det er i dén grad kun fantasien, der sætter grænser.

Find på noget lidt ud over det sædvanlige

Hvis det er en særlig lejlighed, eller du gerne bare vil gøre lidt ekstra du af det, kan du også give værten en lækker oplevelse. Det vil altid være en kæmpe succes, hvis du kommer med et gavekort til en oplevelse. Her kan du tænke over, hvad der vil falde lige i værtens smag. Det kan være alt fra en tur til vinsmagning til en massage.

Share.

About Author

Comments are closed.