Søger du et nyt sted og bo?

0

Er det på tide at flytte hjemmefra, eller skal du flytte fra din gamle bolig? At finde og købe en ny bolig kan være svært, og det er en stor beslutning at tage, især hvis man står alene om det. Dette gælder også, hvis du skal sælge din lejlighed. Så kan det være en god ide at få hjælp fra en ejendomsmægler. Det bedste er en ejendomsmægler, som du føler, du kan stole på, og som der vil det bedste for dig. Samtidig skal ejendomsmægleren også kunne opfylde dine ønsker og behov. Men hvordan finder man den helt rigtige mægler? Det får du her tre tips til.

 

Tre tips før du vælger en mægler

Inden du vælger, hvilken ejendomsmægler der skal hjælpe dig med at sælge eller købe din bolig eller lejlighed, er det en god ide at hente flere tilbud fra cirka to til tre ejendomsmæglere. Dette er en god ide, da der kan være stor forskel på, hvad mægleren mener, boligen er værd. Derudover kan der også være forskel i det salær, som ejendomsmægleren ønsker for at sælge dit hjem.

 

Selvom det for mange danskere kan være grænseoverskridende, så kan man faktisk forhandle om ejendomsmæglerens salær. Tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at næsten ni ud af ti danskere forhandlede ejendomsmæglerens salær ned. Så selvom man ikke er vant til at prutte om prisen, så kan det godt betale sig.

 

Det sidste tip er ret logisk. Du skal læse kontrakten godt igennem, som bliver lavet mellem dig og din ejendomsmægler. Du skal for eksempel være opmærksom på, om det er dig selv eller ejendomsmægleren, der betaler for udgifter til annoncering.

 

Det skal du være opmærksom på

Følger du de tre ovenstående tips, vil du være godt klædt på, når du skal ud og finde en ejendomsmægler. Men det er også vigtigt at have sin mavefornemmelse med i valget. Selvom du henter forskellige tilbud fra ejendomsmæglere rundt omkring i dit område, er det vigtigt, du ikke kun vælger ud fra, hvor du tjener flest penge. Forholdet mellem dig og din ejendomsmægler er også rigtig vigtigt. Det er vigtigt med tryghed, når du skal sælge eller købe. Føler du ikke, at du kan stole på ejendomsmægleren, kan det godt blive en lang og stresset proces at få solgt sin bolig. Derudover er det også en god ide at vælge en ejendomsmægler, der kender det område, du vil sælge eller købe i. Sælger du for eksempel en lejlighed på Vesterbro i København, er det rart med en ejendomsmægler, der er lokal og kender området og derfor ved, hvad lejligheden er værd, og hvordan konkurrencen er i forhold til priser på andre lejligheder. Derudover er det også vigtigt, at du bliver behandlet med stor vigtighed, får det fokus du behøver samt at servicen er god. Er du interesseret, så kan du klikke her og læse mere.

Share.

About Author

Leave A Reply