Solvarme

0

Synes du også, at varmepriserne stiger voldsomt år for år? Har du svært ved at se, hvordan din økonomi skal kunne klare de fremtidige prisstigninger? Vil du gerne have en lidt mere overskuelig økonomi med færre udgifter til varme og el?

Hvis ovenstående spørgsmål fanger din interesse, har du rigtig god grund til at læse med her. Denne artikel vil nemlig introducere dig for solvarme, der kan hjælpe dig med at spare rigtig mange penge på dit varmeforbrug.

Der findes mange myter om solvarme, men det er de færreste som er sande

Når du læser om solvarme, er det ikke unormalt, at du støder på en masse myter. Disse myter skal du tage med et gran salt, da det bestemt ikke er alle som er sande.

Solvarme er for eksempel omgivet af myter såsom ”det er en dårlig investering i Danmark pga. de få solskinstimer ift. til udlandet” og ”solvarme er jo kun godt, når solen skinner”. Disse myter er falske. Selvom du ikke skulle tro det, har Danmark faktisk næsten ligeså mange solskinsdage som de største byer i Sydeuropa. Derudover fungerer solvarme også selvom solen ikke skinner fra en skyfri himmel – det er nemlig UV strålerne, der er med til at skabe varmen og ikke decideret solstrålerne.

Den gennemsnitlige familie kan spare mange penge på solvarme

Der er ingen tvivl om, at den gennemsnitlige familie med to voksne og to børn/teenagere uden tvivl kan spare dem selv for rigtig mange penge ved at benytte sig af solvarme.

Med solvarme er det muligt at barbere store dele af din varmeregning, hvilket for langt de fleste mennesker er en meget tilfredsstillende følelse – især hvis du gerne vil tage kampen op mod de stigende varmepriser. Solvarme er ikke en særlig dyr investering i forhold til det udbytte du får. Hvis du gerne vil have et godt tilbud på denne varmeform, kan det anbefales at benytte dig af en tilbudstjeneste, hvor du typisk kan få tre knivskarpe tilbud på solvarme herunder opsætning og installation.

Fra maj til september kan du klare dig udelukkende med solvarme

Langt de fleste familier, der benytter sig af varme fra solen, kan klare sig helt uden olie-, gas- eller elvarme fra maj til september. Det vil altså sige, at du gratis kan opvarme dit hus i disse måneder – og det er uden tvivl noget, der kan mærkes på din varmeregning.

Derudover kan disse måneder sagtens være længere, hvis vi for eksempel har en lang sommer i Danmark, hvor temperaturerne er høje og solen meget fremme i oktober måned.

Solvarme kan betale sig for langt de fleste husstande

Baseret på flere forskellige undersøgelser kan det konkluderes, at solvarme er gavnligt for langt de fleste husstande. Der er så mange penge at spare ved at udnytte solens varme, at det er yderst sjældenheder, at det ikke kan betale sig for en alm. familie at bruge solvarme.

Solvarme bliver især en effektiv varmekilde, hvis dit hus er velisoleret og generelt set er god til at holde på varmen. Er dit hus det, er der ingen tvivl om, at du kan spare rigtig mange tusinde kroner.

Share.

About Author

Leave A Reply