Spar mange penge ved at vælge kompatible blækpatroner

0

Du kan spare rigtig mange penge ved at købe kompatible blækpatroner. En kompatibel blækpatron er en uoriginal blækpatron, hvor der ikke er noget logo på. Det betyder ikke, at det er en dårligere blækpatron tvært imod. De er fremstillet med samme teknologi og præcision, dog kan der være mere i en kompatibel printerpatron.

Hvilke kompatible blækpatroner kan du købe?

Der er mange forskellige kompatible blækpatroner, det betyder derfor, at du vil kunne få dem til alle printere mere eller mindre. Grunden til at de kan være så billige er, at der ikke skal tjenes en masse penge på blækpatronerne – Køb kompatible blækpatroner til lexmark. Hvor f.eks. Lexmark, HP, Canon mfl. skal tjene mange penge på deres blækpatroner, fordi de har solgt deres printere for billigt. De tjener næsten ikke noget på deres printere, men derimod på patronerne og papir. Sådan er konkurrencen i markedet, derfor kan de ikke sætte prisen på printerne op, så vil de ikke få solgt deres printer.

Mister du din garanti på printeren, hvis du vælger uoriginale blækpatroner?

Svaret er nej. Mange printerproducenter vil meget gerne have, at du skal købe deres originale blækpatroner. Derfor vil du ofte kunne læse, at du vil miste din reklamationsret, hvis du vælger uoriginale patroner. Retten bortfalder kun, hvis det er de uoriginale blækpatroner, som er skyld i et givent problem, som gør at printeren ikke længere virker, men det er sjældent at det sker. Den garanti som producenter kan give dig, kan dog godt bortfalde, hvis du bruger uoriginale printerpatroner. Dvs. at du har din reklamationsret, men hvis producenten giver dig 3 års garanti, så kan denne bortfalde med uoriginale printerpatroner.

Hvad du kan gøre for at spare på blækket?

Hvis du er træt af, at blækket hurtigt bliver brugt, så kan du spare på det, ved at gøre flere ting. Hvis du eksempelvis skal have printet billetter ud, så kan du vælge at printe dem ud i gråtoner, så sparer du på dine farvepatroner.

Share.

About Author

Leave A Reply