Spar på energien ved at vælge langtidsholdbare løsninger

0

Har du en produktionsvirksomhed, ved du sikkert allerede, at slid på inventaret er en stor udgift. Det er ikke kun prisen på selve det, der skal repareres eller udskiftes. Det er også tabte arbejdstimer, mens produktionen står stille. Dertil skal lægges, at det er en stor udgift på klimakontoen, når vi vælger materialer, der ofte skal skiftes ud med nye. Derfor kan det godt betale sig at investere i langtidsholdbare løsninger, der på længere sigt helt sikkert vil give besparelser på både økonomi og energi.

Mindre vedligehold og større driftssikkerhed

Selvom det kan være fristende at vælge en billigere løsning, så kan det godt anbefales at vælge solide materialer på dine procesanlæg fra start. Dermed sparer du dig selv for en masse vedligehold og den udgift, der følger med, hvis driften går i stå. Med rustfrit stål er du sikret mindre vedligehold og større driftssikkerhed.

HRS er specialiseret i rustfrit stålarbejde og kan tilbyde din virksomhed skræddersyede smedeløsninger, uanset om du er på udkig efter et firma, der kan levere prototyper til din nye virksomhed, eller du skal have optimeret dine eksisterende procesanlæg.

Højere korrosionsmodstand giver længere levetid

Når du vælger rustfrit stål, som materialet på dit inventar, sikrer du dig et materiale med høj korrosionsmodstand og lang levetid. Grunden er, at rustfri stål ikke bliver uhensigtsmæssigt nedbrudt af de miljøpåvirkninger, det naturligt vil blive udsat for, som andre materialer er mere sårbare overfor. Både luft og vand påvirker metal, og får det til at nedbrydes uhensigtsmæssigt. Mere simpelt sagt, så får omgivelserne metal til at ruste. Men på grund af et højt indhold af krom i rustfrit stål er det mere modstandsdygtigt end andre former for stål. Det er derfor et optimalt valg for dig, der ønsker en lang levetid og mindre energiforbrug på inventaret i din virksomhed.

Share.

About Author

Leave A Reply