Spar penge på dit elforbrug og skån miljøet

0

De fleste af os har en rimelig god forståelse for, at vi skal til at passe bedre på miljøet. Det kan bare godt blive glemt eller for uoverskueligt i hverdagens travlhed. Desuden er der sikkert også mange, der tænker, at én lille husstands elforbrug nok ikke gør alverden til forskel for miljøet. Men hvis nu vi bare ændrer et par få ting i vores forbrug af el i hverdagen, så kan det både komme miljøet til gode og også din elregning.

4 gode råd til at reducere dit elforbrug

En nem ting at starte med er at udskifte dine el pærer med spare pærer eller LED-pærer. Grunden, til at det er en nem ting at starte med, er, at det ikke er en adfærdsændring men bare en engangsændring, som så kan gavne dig og dit elforbrug på længere sigt.

 

Det næste du kan gøre, er at være bedre til at slukke dine kontakter. Selvom det måske lyder som en indlysende ting, så er der faktisk mange af os, der har mobilopladere eller computerladere til at sidde i tændte kontakter, mens vi ikke er hjemme, eller imens vi sover. Og der er da ingen grund til at fyre el af sted, uden at det rigtigt bliver brugt til noget.

 

Du kan også overveje at skrue lidt ned for dine radiatorer. Bare én enkelt tak ned på alle radiatorer vil ikke gøre alverden ved temperaturen i dit hjem, men du kan spare en god slat penge der. Det gælder især om sommeren. Hertil bør du også huske at skrue ned for varmen, når du lufter ud, for ellers vil radiatorerne hamre løs og pumpe varme direkte ud af vinduet.

Hvis er interesseret i flere måder at optimere dit elforbrug, bør du kontakte en elektriker. Find din lokale elektriker her.

 

Share.

About Author

Comments are closed.