Start året med fokus på vedvarende energi og en sund økonomi

0

Når rådhusklokkerne dingler, og nytåret er skudt ind, så har mange mennesker ofte et nytårsforsæt eller to, som de gerne vil følge og efterleve i det kommende år – med målet om at leve et bedre liv, hvor personlige værdier vægtes højt. Mange vælger at fokusere på nytårsforsæt såsom slankekure og motionspagter, men du kan altså også vælge at gå en anden vej og tænke på din økonomi eller på bæredygtighed og vedvarende energi. Læs med her og bliv klogere på de måder, hvorpå du kan forbedre dine vaner indenfor forbrug af el, ressourcer og penge.

Vedvarende energi og bæredygtighed som nytårsforsæt

Hvis du ikke blot vil glæde dig selv med til forsæt, men faktisk også hjælpe andre, så må du overveje at skabe et forsæt indenfor energi og bæredygtighed. Jo færre ressourcer du bruger, jo flere vil der oftest være til andre på sigt. Hvis du skifter dine dårlige og energitunge beslutninger ud med nogle mere bæredygtige alternativer, så vil det gøre en forskel – ikke bare for dig selv, men også for mange andre. Gør tanke til handling og skab dig et forsæt, som faktisk er til at holde. Hvad med at skifte benzinbilen ud med en elbil, eller hvad med at spare på strømmen og vandet i hjemmet?

Spar penge efter nytår

Julen er for mange en hård, økonomisk tid. Mange mennesker bruger flere penge i julemånederne end resten af året, og det er noget, der kan sætte sine spor for de kommende måneder. januar kan derfor blive kold og lang, hvis der ikke længere er noget at rykke rundt med på kistebunden. Hvis du trænger til en smule assistance kan du læse artiklen fra SN.DK: Gode råd til at undgå januars økonomiske tømmermænd.

Share.

About Author

Comments are closed.