Tænk på klimaet og pynt med kunst

0

Der er i dag mange, der ikke skænker klimaet en tanke, når de går ud og køber nye pyntegenstande til deres hjem. De ser blot nogle ting, som de gerne vil have, og kort tid efter pryder de på en hylde i stuen. Dog er det sådanne ting, man ofte skifter ud igen efter kun en ganske kort periode, fordi de ikke betyder noget for en og for ikke at have en tom plads på den hylde, er man jo nødt til at finde noget andet, der så kan pynte. Det betyder, at man skaber en forbrugerfest, hvor man køber, smider ud og erstatter, og det er noget, der er med til at belaste miljøet.

Pynt, smid ud og udskift

På den måde er der nemlig behov for, at der bliver ved med at herske en stor produktion. Det problem kan man dog tage en smule vare på selv, ved for eksempel ikke at købe alle de ting, som man alligevel ikke har behov for. På den måde udsendes der en smule mindre CO2. For ikke at have en helt tom hylde er der dog et alternativ. Her er der for eksempel tale om kunst. For når man investerer i kunst som for eksempel en unik bronze statue, så ved man, at den genstand fortæller en historie, hvorfor den måske emmer af minder og gode historier. Man har derfor en anden tilknytning til den form for kunst.

Brug kunst i indretningen og stop forbrugerfesten

Og fordi kunst i form af en bronze figur varer evigt, er det ikke en genstand, som man vil behøve at skifte ud. På den måde kan man altså tilgodese miljøet, selvom man vælger at pryde sit hjem med smukke genstande. Man sørger blot for at de genstande er sikret en plads i hjemmet mange år ud i fremtiden.

Share.

About Author

Comments are closed.