Ting der dræber dit iPhone-batteri

0

Hvis man er træt af, at iPhonen hele tiden løber tør for strøm, er der gode råd at hente. Sjove aktiviteter foregår ofte langt væk fra et sted, hvor man kan oplade sin iPhone. Det betyder, at den indre stress så småt begynder at melde sig, når man ser, at batteriet i højre hjørne af telefonen begynder at lyse rødt og viser at der er under de 20% strøm tilbage. Der er intet der kan få moderne individer så meget på glatis, som følelsen af at være uden iPhonen, som fungerer som en livline til omverdenen.
Der findes heldigvis måder, hvorpå man kan spare større og mindre mængder batteritid på sin iPhone, så den muligvis lige holder det ekstra tid, der skal til, før man igen er ved trygge rammer – nær en stikkontakt og en oplader. Hvis man vil undgå at mindske batteritiden på sin iPhone gevaldigt, bør man undgå at udsætte den for ekstreme temperaturer, da det kan medføre permanent skade på telefonens batteri. Om man er på sommerferie eller skiferie, er det vigtigt at holde telefonen ved så normalt temperatur, som muligt, og på den måde passe på batteriet.

En enden ting man kan gøre, for at spare på strømmen og passe på sit iPhone-batteri er ved at bruge den energibesparende funktion. IPhone har en indbygget funktion, som sparer på energien, som man med fordel kan tænde, for at spare på strømmen.

Størstedelen af moderne individer har en profil på den berømte platform, Facebook. Det viser sig dog, at hvis man dropper denne populære app på sin iPhone, vil man forbedre iPhonebatteriets levetid med 15 procent.

Til sidst anbefales det, at man slår automatisk lysstyrke til, fordi telefonen bruger rigtig meget batteri på at holde skærmen tændt. Man skal naturligvis ikke rende rundt med en halvmørk skærm, men hvis man slår denne funktion til, vil telefonen selv tilpasse sig skærmens lysbehov, og på den måde spare strøm.

Skift selv iPhonebatteri – nemt og hurtigt

Hvis man er træt af, at sin iPhone kun holder strøm nogle få timer, så er det måske på tide at skifte batterier. Dette kan være en dyr fornøjelse at få gjort hos en professionel, men med det rigtige værktøj, kan man selv skifte batteriet på få minutter. På den måde kan man hurtigt føle, at man har fået en helt ny telefoner, som ikke behøver opladning hele tiden. Batteriet kan let skiftes uanset iPhone model. Det kræver altså ingen særlig viden om hverken værktøj eller elektronik – blot en rolig hånd.

Det er vigtigt, at man vælger et batteri, som passer til den iPhone model man har, da de forskellige modeller ikke bruger samme størrelse batteri. Hvis man skal bruge et nyt batteri til sin iPhone t, er det vigtigt at man bestiller et batteri til en iPhone 5, for ellers kan det ikke monteres. Uanset hvilken model, der kræver nyt batteri, er det meget nemt, og kræver samme værktøj og fremgang.

Køb det nye batteri online

Uanset om man skal give nyt liv til en iPhone 5, 5s, 6, 6s, SE, 7 eller plus-modellerne, kan man finde batteriet online. Her er også vist en guide til, hvordan man nemt og hurtigt skifter det gamle batteri ud med et nyt. Køb ny batteri til iPhone her.

Share.

About Author

Leave A Reply